120

Анонимен

преди 6 години

Браво на пича!Бой!Обичам амфетамини и аз и да бия кучкииии

119

Анонимен

преди 6 години

Убил момичето и заминал за морето на парти. Та това е поведение на сериен убиец.

118

Анонимен

преди 6 години

Това е като да си вземеш хубава кола и като те няма, целия квартал да я кара. Наркоманчето не е издържал и е запалил колата.

117

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

До Анонименаз не мога да си хвана жена, може би щото съм добър а и не съм голям красавец, а пари имам---------------Кат си грозен и тъъпп, поне бъди лош...

116

Теди

преди 6 години

От няколко месеца са живеели заедно . Биел е и е заплашвал и предишната си жена.

115

до 117 и 121

преди 6 години

Това "не съм много красив" си го избий от главата. Няма грозни мъже, а мързеливи. А жените харесват активни мъже.За това направи малко усилие. Щом имаш пари, отиди до близкия фитнес и си купи една карта. Първите седмица или две ще ти е трудно и ще трябва да положиш усиля. Но после ще ти хареса. Ще започнат и жените да е харесват.

114

Анонимен

преди 6 години

Наркоманска му работа и безотговорни родители, които имат огромна вина за това, в което се е превърнал синът им. А това хубаво момиче защо е живяло с наркоман, безработен и мамино детенци е направо необяснимо.

113

Анонимен

преди 6 години

До бай уйКаквото ти е името, ктакива са ти и приятелките. А какво харесват жените няма как да знаеш, защото очевидно контактуваш с онзи контингетнт, който за 20 лева ти дават да си правиш каквото си искаш с тях.

112

117 do 120

преди 6 години

точно последната дето ме отряза беше най-обикновена продавачка :)и думите й бяха - "ти ми изглеждаш сериуозен, а аз си падам по несериозните връзки".а ти явно наистина малко жени познаваш, за да говориш така идеалистично ;)

111

До 117

преди 6 години

А правиш ли нещо по въпроса да си хванеш жена или чакаш някоя да те хване. Ако може директно да долети при теб.А и голяма част от познатите ми, които не могат да си намерят жени/мъже са с големи претенции. Би ли си хванал момичето от магазина? О нееее, тя ми е под нивото. Би ли си хванал пълничката колежка? А не, с дебелани не се занимавам. Щом се надяваш да си хванеш жена на база "пари имам", гарантирано ще те хване някоя алчна мързелива проклетия. Няма грозни хора, има неподдържани.

110

Наблюдател

преди 6 години

Най-вероятно този *** е започнал първо с бой на малки котета.

109

Анонимен

преди 6 години

Спрете да обвинявате момичето, че се е хванала с точи мъж. Тя е работела, така че няма как да знаете дали се е хванала с него за пари. Това, че маминото синче е разполагало с пари,не гарантира, че й е давал. Виждате го на снимката - привлекателен е. Една от причините такива мъже да имат голям успех сред жените е, че са активни. Когато си харесат някое момиче, действат, докато я получат. Дори и да беше беден,малко са жените, които биха устояли на такъв мъж. Жал ми е за дететцето му.

108

Анонимен

преди 6 години

убитото момиче е страшно красива.ума ми не го побира как красавиците винаги ходят със долни ***.а аз не мога да си хвана жена, може би щото съм добър а и не съм голям красавец, а пари имам.и после що ще се затрием кат народ.... с такива жени, така е

107

Анонимен

преди 6 години

От прокуратурата нищо не споменаха за каката, която два дни е покривала садистичен убиец. Чудо е, че не е убил други хора. От поведението му със стопаджиите си личи, че е искал да приведе момчето в безпомощно състояние и после да си прави с момичето каквито са му извратените фантазии. Ако не бяха тези младежи, щеше да го отнесе друго момиче, я някоя продавачка, я случаен човек. И чия щерка е "свидетелката", която си е чист съучастник?

106

До shopp 101

преди 6 години

Така се изразяваш, като че лично си я познавал и като истински разбирач (от тези по-простите) знаеш всичко и най-вече дали е била корве или не. За починал или добро или нищо...След като е пребил и ограбил стопаджията и девственица да беше мацката пак щеше да я светне. Ама за *** всички са ***

105

Чудя

преди 6 години

Винаги съм се чудел защо хубави жени ходят със загубеняци. Защо?

104

пълен селянин

преди 6 години

шопски неволи напудрени с демократичен прашец... ньом ньом ньом

103

Анонимен

преди 6 години

ДАНС, спите ли? Я проверете от къде мамчето има толкова пари, че безработното й синче го раздава баровец! Цацаров, нещо да кажеш?

102

Анонимен

преди 6 години

Демокрация е. Само, че на някои не им се отразява добре демокрацията

101

Теди

преди 6 години

Стефан Станев, а тя Виола Николова и двамата са били на 29 години като той има дете от предишна връзка .