83

Отговор

преди 6 години

До Русия е велика 129 Русия е велика , ама Сащ са още по велики.Там хората могат да мислят , за разлика от нас и руснаците.Почти всичко което ползваме в ежедневния си бит е дошло от САЩ.От Русия Менделеевата таблица. Голямо откритие , няма спор. Ама я седни на нея и си *** на село...

82

Запознат

преди 6 години

До Анонимен до 118--115;А вие русофилскатая *** сте ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ ЗА РУСКИТЕ ***. Всички предателства в историята ни са извършени от ***.Да ви ги изброявам ли? няма да ми стигне мястото.

81

Съвет

преди 6 години

В Сирия няма добри и лоши. Всички са за избиване. И да питаш руснаците какво ку..му търсят там ?Вероятно да покажат че все още съществуват. Заградети ги от всякъде и ги оставете да се избият.

80

Боби

преди 6 години

Ех експерти...След като ИД бъде не толкова унищожена колкото прогонена от Сирия и Ирак къде ще идат бойците? Афганистан и Либия БингооКои страни граничат с Афганистан - Таджикистан, Туркменистан и Киргизстан. Да Русия ще ги подкрепи с оръжие и войски ако е необходимо. Защото Терорист проникнат ли на тяхна територия елементарно е да проникнат И В РФ ВАЖИ БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ,

79

Русия в изолация

преди 6 години

За пръв път чувам, че Русия има някакви съюзници.

78

Гост+

преди 6 години

Поредните фейк нюз - откакто свят светува желаещи да се бият (с първобитни инстинкти) колкото искаш

77

кирил

преди 6 години

в донбас също няма желаещи да воюват на страната на терористите.за това москва изпраща буряти тувинци башкири чеченци калмики .рускоезичното население в по голямата си част е на страната на украйна.при мариопул сформираха доброволните отряди за териториална отбрана които отблъснаха терористите на кремъл

76

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Точно до Киргизстан и Казахстан са опрели в Кремъл да знаете !

75

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

СПОКО ,БЕ....така са всички *** и левичари ..ха,ха,хаааааааааааа...ШЕ СВИКНЕШ!!!!НЕ ТИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ...НАЛИ...?????!

74

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Айде ,бе...къде останаха доброволцште от БСП , които ходиха на поклонение в Сирия , при Асад...??!!!ДА СТЕГАТ ПАК БАГАЖА И ...У СИРИЮ...!!!!НАЛИ СТЕ ВСЕ БРАТЯ ,БЕ ...."СОЦИАЛИСТИ"..ха,ха,хаа,хааа,,аа.....ВСЕ "ЛЕВИЧАРИ"!!!???

73

Де факто

преди 6 години

Москва не е канила никой да воюва в Сирия.

72

Анонимен до 118

преди 6 години

Ти не можеш да бъдеш и лай.ото на Хан Крум велики.На америриканските изтривалки, каквито са се превърнали някои Българи, Крум щеше да отреже не само ръката но и главата на такива продажници.

71

товарищ Сухов

преди 6 години

"...въпросът не получи никакво развитие."Че как ще получи развитие?Русия се бие на страната на шиити срещу сунити, но да караш сунити да се бият на страната на шиитите си е пълно безумие.Това показва какви експерти определят в момента външната политика на Кремъл.Восток - дело тонкое!

70

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Венецуелският Мъдуро няма ли да изпрати нещо в Сирия??? Те нали са големи дружки с Вова Македонски...Май революционният плам нещо позагасна...

69

Анонимен

преди 6 години

Никой не му се умира за рассипията, даже и на нашенското рушкофил не му се мре.

68

ДЖЕРИКО

преди 6 години

Съюзниците на Москва са се на.с.рали, защото знаят, че Москва ще ги закона, ще ги зарови, и пак ще ги закопа....

67

Анонимен

преди 6 години

Побой над лекар, полицай, пенсионер, и всеки обикновен Българин от роми, ни го натресоха БХК и другите американски НПО.За кражбите не говорим, дават се огромни суми пари на ромите да се размножават, пак от тези американски НПО.И тук има яростни подръжници на нашите унищожители.За 28 години ни унищожиха армията, икономиката, образованието и резултатът е очевиден.

66

До 101

преди 6 години

"...Спечелихме Отечествената война 1944-45..." - ъъъъъъъ, ко речи??? Ти да не си бил коНсомолски секретар, бре? К'ви са тези *** изцепки?Кой ти е доставчик, много яка стока! Hapкоманче, след всички тези "спечелени" войни Бълxapия се е свивала, що така? Само след участието ни в Антихитлеристката коалиция не са ни дали Шопията на сърбите, защото чичко Сталин се е застъпил за нас.

65

Анонимен до 94

преди 6 години

Преоритет на всеки евроатлантик е гей парада, това го донесе америка с техните НПО.А че наближавахме 10 000 000 а сега ще се смъкнем под 7 000 000 кое не ти е ясно бе куха кратуно ? Има Google за тази работа кранарино.

64

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Чукча стои на брага на Беринговия проток и крещи към Америка:- Бедняци, нещастници!!!...- Но те живеят много добре... - казали му съселяните... - защо бедняци...- Купиха Аляска, а не им стигнаха парите за Чукотка...