47

Анонимен

преди 6 години

И Борисов откъде точно ги има тези милиони. Може би от КТБ, която фалира ха с ортаците му Цацаров и Дебелян.

46

Анонимен

преди 6 години

Искам да повиша и вашите заплати, искам на военните да повиша. Само че ме задължиха да купувам "Грипеникой те е задължил бе кaскет, нали се хвалиш, че ще купуваш техника за военните?Уволни половината некадърна сгaн от МВР и удвои заплатите на останалите. За какво са ти лежащите по храсталаците тюфлeци?

45

aman

преди 6 години

От 2009 г. управлява - почти целия прериод на ЕС. Как не се изтърка да говори глупости - какво КТБ, като там държавата даден заем на фонда за гарантиране на влоговете, а не е плащала държавата. Държавата е в тотална разруха, а Бойко е просто много т*п и упорит и иска да я довърши тотално. От 2009 г. насам не е напавил нито една реформа, а само Орешаркси, Станишев, Костов .... не разбра, че не става за тази работа. Само с приказките ще си остане и 200 км магистрала, която е за ремонт вече.

44

Анонимен

преди 6 години

А за нещасни роми кога пари? Те не могат да работя(особеност на етноса)

43

Анонимен

преди 6 години

А Лукойл кога ще започне да плаща данъци? Или срещу приятели не рита премиера?

42

Анонимен

преди 6 години

А за учители и възпитатели кога пари?

41

Мънго Джери

преди 6 години

Така щедро и като го подгони страха "пуска" средства "богопомазания" все 1 са негови.Така тихомълком въпреки забраната на съда пак от страх пред "началника" Ердоган нареди на МВР да върнат 7-е турски бегълци, а преди тях още 1 ! Спомнете си тeзи случаи преди известно време!

40

Мосю Густав

преди 6 години

Е, с новите униформи ще изглеждат по-малко дебели...

39

Отекчен

преди 6 години

България е парламентарна република и изказвания от типа +Само че ме задължиха..." не се отнасят за нас.В 1л. ед. ч. се говори от името на монархия, а когато човек управлявал 3 мандата и не си признава кадровите грешки е време да си каже истината,че не може да бъде начело на държавата.Слабо управление - слаба държава и страхливи политици!

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Политици - с лопата да ги ринеш... - държавници - само един - е, как да се оправим...

37

Анонимен

преди 6 години

20 години валутен борд и държавата беше източнеа от западни банки.

36

Анонимен

преди 6 години

В МВР работят 15000 полицаи. Всичко друго е просто друго. Съществува например Институт за специална техника ?!? Там сигурно произвеждат джаджи за филма "Остин Пауар" МВР-болница, кому е нужда ? Вероятно служителите на МВР са медико-физиологични феномени. Почивни бази, Институт за компютърни технологии - със "специалисти" за 800 лв. заплата. и т.н.т.

35

Бай Иван

преди 6 години

ББ е една лукова глава която и идея си няма как да управлява. Това което направиха полицаите е необосновано извиване на ръце. Крайно време е голяма част от тези хора да бъдат уволнени и ако трябва да бъдат съден за бездействие и т.н. ББ ако продължава така да се поддава на всяка една заплаха няма да го докара до никъде.

34

Анонимен

преди 6 години

10 години ГЕРБ и 30 годиниа демокрация но няма икономика и се натрупа външен дълг.

33

А медиите ужас

преди 6 години

Това не е демокрация ,а Хибриден режим-нещо между диктатура и демокрация,висшият ешалон живее в демокрация,полицаите в див комунизъм,а останалите в диктатура наложена от един луд политик,но поради факта че слугуваме безпрекословно на ЕС ни да дават относително добри резултати в световните класации!

32

Furi

преди 6 години

Samo chalgadjiikite ste opraviiat reda v mvr i v rbg.Naprimer autorkata na "100 patrona ste ti..." mvr top sheff :), ....izpalnitelkata na "Sahara" voenen ministar...;)...zdraven ministar primata ot "Detelini"...sporten ministar slaveicheto ot "Gush gush",...socialen ministar vokalistat ot "Habibi", ...shef na vevese pevicata na "Oblache le bialo"...obrazovatelen ministar pevecat na "Is this love"...kulturen ministar pevicata na "Stara caravana"...ekoministar pevecat na "ia elate pilenca"...

31

българина

преди 6 години

Г да, срещу 500 евро на месец искате полицията да прояви морал и ценности. Полицейската работа е само това, лични качества и съвест. Това не ти е производство с дневна производствена норма. Или го има или го няма. Полицейската работа не се измерва директо и видимо, но се чувства по джоба ни индиректно, караме деца на училище да не откраднат, слагаме сот да не влязат, слагаме контра гайка на джантата, решетки на прозорците. 500 евро ще ги изкара от двама нарушители до обяд!

30

Анонимен

преди 6 години

За какви чужди грехове говори пак този човек, та това им е трети мандат... Никой не е управлявал колкото тях, а само те се оплакват, че другите са им виновни. Костов ли им е виновен, Станишев ли, кой...

29

Анонимен

преди 6 години

браво боко мачкай червените боклу... и гнид..

28

Анонимен

преди 6 години

България ще се оправи, когато от сцена се махнат всички от втория ешанон учили по партийна линия и работили по времето на социализма. До тогава ще се фалирали всички некадърни назначени капиталисти.