43

байхейс

преди 6 години

едно от основните правила от полицейските учебници по криминалистика е:този който докладва за престъплението е първия заподозрянняма ненаказана добрина - така че ако ви се иска да прекарате следващите няколко дни в полицията - помагайте на припаднали и пр. жертви на престъпление или на обстоятелствата

42

Анонимен

преди 6 години

Правите страшни глупости, на село работа има колкото щеш, работете нещо безсрамници, и това се нарича репортаж??И това тръгна нарочно от преди 30г да се пишат само плоски майтапи, за екстрасенси ,и за ***, сега се привнесе и копиране от фейсбука на хората

41

неграмотен гей

преди 6 години

неграмотен гей

40

varg

преди 6 години

Има два аспекта.В единият не се знае човека какъв е може да пиян,луд и т.н. и по-добре да не се доближавате,а в друия случай е добре да се реагира по най-бързият начин.

39

до 35

преди 6 години

Точно обратното - на Балканите хората помагат много повече, отколкото другаде. Личен опит.

38

скептик

преди 6 години

Тоя е толкова слаб актиор, че дори и наистина да колабира никой не би му се доверил.

37

Жорката

преди 6 години

Никога не вдигайте нивото на репортажите, заради това съм тук.

36

Експеримент до 30

преди 6 години

Я да видим копи-пейст от вашият пост дали би се цензурирал: " неграмотен гей" .

35

Свиреп

преди 6 години

Така значи, ще ме правят на маймун с цел печалба. Очевидно е, че облагата на медията е рейтинг и аудитория, които се монетаризират в пари от реклама. Директно си имаме облага. Ехоо, прокуратурата. Спим ли спим ...

34

Знам от опит

преди 6 години

Никой няма да ви помогне,българите сме гадни хора като цяло!Казват че най злите хора живеят в източна Европа от Полша до Гърция!

33

Анонимен

преди 6 години

Драги журналисти, спрете да си правите експерименти с хората - те не са опитни мишки.

32

анонимен

преди 6 години

аз не излизам нито в студа нито в жегите в люлин цял ден пищат линеикипенсионерите сигурно припадат по улиците

31

Анонимен

преди 6 години

NE POMAGAI NA NIKOGO--OSTAVI GI DA UMIRAT.EDIN REPORTER VZEMA 5 000 LV. ZAPLATA,A AZ DA MU POMAGAM KATO VZEMAM 450.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако му бия два тежки шамара за свестяване - ще ме съдите ли?При изкуствено дишане понякога се чупят ребра, "целуват"се уста в уста!НО първо му узмерваш пулса и ако се еб.ва - викаш полиция и да пишат протокол за измама с цел реклама!

29

Анонимен

преди 6 години

До до 22Измамата е престъпление при форма на вината - пряк умисъл ! Активни волеви действия за привеждане в заблуждение с цел облага. Или никога не си посещавал лекции по наказателно право или ти ги е чел неграмотен гей. При тяхните отношения действително има пасивни и активни действия.

28

ДеЮре

преди 6 години

Амиии, имам едни подозрения, че ако някой сигнализира прокуратурата за тия простотии, то резултата ще е моментален и неприятен за инициаторите. Но имам и други подозрения. Че това ще се случи след първия бой над репортер. А то все някога ще се случи де.

27

Анонимен

преди 6 години

Коментарите скъсват..браво форумци

26

Среднист

преди 6 години

В средното образование трябва да се въведе предмет - Търсене на съдебни обещетения, ако сте представен като г-л-у-п-а-к, наивник, несретник, съответно широко прокламиран като такъв от медия с национално покритие.

25

Анонимен

преди 6 години

В средното образование трябва да се въведе предмет - Реакция при кризистни ситуации и оказване на долекарска помощ ! Факт е, че при ПТП повече от половината жертви биха оцелели при навременна и адекватна долекарска помощ. Пренебрежително малко са хората, които умеят да тампонират обилно кръвотечение, да освободят дихателните пътища /неправилно наричано вадене на език/ или да правят изкуствено дишане и сърдечен масаж.

24

Анонимен

преди 6 години

ТРУДНО ЩЕ ПОВЯРВАМ ПРИПАДЪК ОТ ЖЕГА И ТО В ГРАД.ВИЖ ПО ЧЕСТО ИМА ПРИПАДНАЛИ ОТ ОПИАТИ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ НА ХАПЧЕТА ИЛИ НЕВЗЕТИ. ОТ ЖЕГА МОЖЕ ДА ПРИПАДНЕ АКО ЦНОГО ХОДИ ПЕШ И ТО ИЗВЪН ГРАДА И МУ Е НЕ МОЖЕ ДА ОТЛОЖИ ПРЕДВИЖВАНЕТО и Е ПЕНСИОНЕР МЛАД ОТ ЖЕГА НЕПРИПАДА.