236

1

преди 6 години

Еко министърчето!На всеки *** катализатор!Няма цялата държава да мирише на фасул и яхния

235

Типичен софиянец

преди 6 години

Дай ще си купя дизел, че ще ми е по-тънко, а ще стискам палци да не ми се повреди дюза. И защо някакъв апаш да изкара 100 лева от катализатор, като мога аз да взема тия 100 лева. Ай е*aл съм ги другите, аз живея в Драгалевци и не ми пука за мръсния въздух долу.

234

Пешо

преди 6 години

До huehuehueХаха, всички дизели от повече от 10 г. насам са произведени с катализатори.

233

Чоко

преди 6 години

Всички коли без катализатори на трупчета и после за скрап. Аман от ***, каращи *** по на 15-20 години. Задръстихте България с отпадъците на Европа.

232

Анонимен

преди 6 години

има хора в София, дето карат едни дизелаци отзад пуши като кюнец !

231

Анонимен

преди 6 години

И аз съм за катализаторите но какво правим с отоплението на твърди горива като говорим за чистота на въздуха? Всички виждаме, какво излиза от един котел за парно през зимата и колко дим и твърди частици се отделят при горенето.

230

До 239

преди 6 години

Не сте прав. Моята кола също е регистрирана с катализатор, но миналата година се задръсти и бях решил да сложа нов. След като ми казаха 3 цифрена сума за катализатор, сложих тръба на негово място. Ако вашият данък е 150 лв. (примерно) и няма разлика в сумата с и без катализатор, ще дадете ли 500лв. за да сложите нов?

229

Анонимен

преди 6 години

Само да питам - първоначалната регистрация не се ли правеше в КАТ? И там ли не мерят емисии, щото няма пари за униформи?

228

Анонимен

преди 6 години

Не бих казал, че бензинът ни е добър. От Унгария нататък колата ти направо литва. За нафтата не знам, но румънската газ е отвратителна. Пробегът е много по-малък, отколкото с нашата.

227

до Кратун

преди 6 години

В тия пунктове за ГТП обикновено работят от Нобелови лауреати нагоре...Нафтата в БЪлгария е кофти, но в Сържия, Румъния, Гърция или Турция не е по-добра!Бензинът в България обаче си е ОК!

226

Кратун

преди 6 години

На мен лично са ми казвали в пункт за ГТП, че не мерят газове, защото при това гориво, което се продава стойностите никога няма да излязат.

225

до opps

преди 6 години

Те не манипулират емисиите - реално един дизелов двигател на VAG замърсява толкова, колкото и дизеловите двигатели на останалите автомобили!VAG просто излъгаха, като обявиха по-ниски стойности от реалните!Иначе си покриват нормите!Същото не може да се каже за таралясниците от Горубляне и Дупница!

224

ники

преди 6 години

Говорят за спиране от движение на коли без катализатор, които са регистрирани с такъв. Тоест спират всички тарикати, дето са си отрязали катализатора и са го продали за 100тина лева.Точно така трябва да е!

223

huehuehue

преди 6 години

Моята кола без катализатор е под минималното.Дизел над 5г.Няма да се приеме тази тъпотия.

222

Коталанчо

преди 6 години

дреме ни на пацуратора за на министъра катализатора. ако ного е отворен че му затапиме ауспуха

221

Анонимен

преди 6 години

Карайте си колелата, червени каскети!

220

Анонимен

преди 6 години

Един българин, истината е, че колите масово се купуват за гъзария. Както луксозните, така и другите.Истината е, че в Лондон кметът ходи на работа с метро, а нашият - със служебна кола.

219

до 224

преди 6 години

В кой център на София, селяче?Тръгни по Иван Асен и по Евлоги Георгиев - там вероятно има най-много къщи в центъра!Направи списък и после ела да ми кажеш в колко от тези къщи се отопляват на въглища!

218

Анонимен

преди 6 години

Това с катализаторите ще е епичен автогол, защото овцете ще започнат и да роптаят, че лошият бензин им скапва колите. Засега е спокойно, щото всеки масово кара без катализатор и няма драма.

217

Анонимен

преди 6 години

Нямало как да се приеме такъв закон?Има, и още как!То и винетките нямаше как да са по 100 лева, ама си ги купувате!Колата не е даденост, а отговорност!Който може да поддържа кола, ще кара!Който не може - да се оправя!Да приемат закон и за автомобилните гуми - водачи с гуми с по-стар DOT от 7-8 години да подлежат на глоба!Какво е това - купуват си БМВ-та по хиляди лева, после гуми десета употреба от OLX-а и кой като мене!