147

veneta i.

преди 6 години

kolkoto minavat godinite stavat vse po sladki i xarizmatichni.golemite dgentalmeni s pyshki...megdy dvata ni roda vinagi e imalo skrito toplo yvagenie...kolkoto minavat godinite vse po zaprilichva na bashta mi......nai -xybavoto e che godinite im otivat...CHOVEKAT e nai-vagen.

146

Така е

преди 6 години

До Анонимен 179 Корделка може да е премиер, само ако Байко и подари един мандат, да хапнат и те.Ама Корделка трябва да се държи прилично.Глупости пиша...Няма начин БСП да вземат властта , защото народа вече им знае възможностите.

145

Анонимен

преди 6 години

Тоя ако е *** премиер ...преди него как да им викаме ?:) *** е за опозицията и техните поолющени симпатизанти. Иначе хората си го избират вечв трети мандат и човека си бачка. Другото не ни интеррсува от банда пенсионери пишещи по цял за бедния соц.

144

Анонимен

преди 6 години

Море , Що ли не си го приберете в Скопие , като толкова ви харесва българския Супермен? Така ще ви оправи ,че свят ще ви се завие.

143

Анонимен

преди 6 години

Хеле на тениса, какъв е ,,супермен ,, ?Подтичва ,като бивол. Бъзикат ни тънко ,тънко.

142

Анонимен

преди 6 години

Гаврят се !

141

Гробокопач

преди 6 години

Хахаххахахаха, хахахахахахахахахахахахахаха, Македония е готова да се присъедини към България... вече. Честито им на макетата, новият "Бащица Махно",или новият Тито Сам той е майстор в приласкаването, со малко кютек на Заев и Македония е присъединена. Къде си бил, Войводо Тиква, толкова време? Къде си бил, о, витяз на витязите, елбир на елбирите и богатир на богатирите? Да бе се родил тогава, нямаше да имаме нужда от ВМРО и Илинденско-Преображенско востание. Щото днес, наистина нямаме!;)))

140

образ

преди 6 години

От мошенник нагоре!!!

139

venix

преди 6 години

"все по-уважаван" естествено от своите си бандити от Европа.

138

Анонимен

преди 6 години

трябва да е било в секцията за анекдоти

137

Наблюдател

преди 6 години

Ха, ха....! Македонците сътвориха вица на деня - "Б.Б.Балкански супермен"! Ха, ха.... цялата им работа е такава!

136

Калеко Алеко

преди 6 години

Това е положението другари и другарки, Бат Бойко беше оценен дори и от "братята" Македонци, които по природа са си доста своенравни, мнителни и докачливи, и винаги търсят по вола, македонското си теле .... Освен от наследниците на Александър Македонски, ББ е оценен по достойнство и всички европейски лидери. Единствено от столетницата на курнелка, продължават да го сатанизират и да му приписват всичките си несгоди, но на тях и Господ не може да им помогне ... само някой като ген.Решетников .. !!!

135

Я

преди 6 години

Я съм *** и вие сте прозти !

134

Анонимен

преди 6 години

Великият Алеко когато е писал "Бай ***" явно е гледал в бъдещето и е видял наш Бачо Буби, в целия му просташки блясък. Груб, недодялан, неук, неграмотен, алчен, страхлив, отмъстителен, гънеш се като че::рвей пред силните, мачкащ безмилостно слабите. Живеещ затворен, в параноя, заобиколен от *** слугинаж който го търпи заради трохите които им подхвърля. Без достойнство за да защити интереса на България, с ужасен комплекс за малоценност който прикрива със сърдита мутра. И бил единствен, а?

133

Балканът - стене

преди 6 години

МАТ'РИАЛЪТ, СИГУРНО ТРЯБВА ДА МУ СЕ НАПОМНИ КАК ТЯХНИЯТ '' ВОЖД ' ПРЕДЛАГАШЕ БЕЗ НИКАКЪВ СРАМ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ И КАК ВСИЧКИ В ЕС ЩЕ СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ РАВНИ .

132

Анонимен

преди 6 години

До Д-р Иванов-кардиологТи гледай от радост да не се прибереш от кардиологията.

131

Анонимен

преди 6 години

Най добрия е бай УИ за фалиране на държави, детето ми е на 3години и е по умно от него говори бг,руски и малко английски

130

Таско Ерменков

преди 6 години

ТОВА Е ГАВРА..БОКО ГО ГАВРЯТ НАВСЯКАДЕ..ТОЙ КАТО Е В БРЮКСЕЛ, ТАМ Е ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ И ЗА МАЙТАП..ВСЕКИ МУ СЕ РАДВА И МУ СЕ СМЕЕ.

129

червен боклук

преди 6 години

рожба на БКП

128

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 161 Икономически затънахме след 9 Х .Най бедни от всички соц. държави с най ретроградния , примитивен соц.Само Албания беше след нас.А що се отнася до Бойко , я посочи един дето ще води държавата по добре от него.Това че не ти харесва на теб нищо не значи. Има кой да го оценява и това се вижда на изборите.И стига с това че някой дава на някого някакви пари.Като нямаш доводи , не пиши по форумите.Мечтай си за соца , никой не ти пречи.