385

Брат Вурст

преди 6 години

До анономник 330, който отдели от тялото си следното:"турция има в експлоатация 45 ф 16, но за БЪЛГАРИЯ ТУРЦИЯ Е СЪЮЗНИК СКАПАНЯКО РУСКИ"*** имат точно 245 F-16C/D. "World Air Forces 2017". Flightglobal Insight. 2017.Чети преди плюеш, пиkльo.То и гърците и турците са съюзници.И скапани са детеродните органи на майka ти.Предложението са самолетните, подводниците и ледоразбивача остава

384

Анонимен

преди 6 години

Немога да разбера откого Цвъко стана авиационен експерт мислех че е такъв по апартаментите ??

383

Анонимен

преди 6 години

Боже пази България от Цецо - крадеца!

382

Анонимен

преди 6 години

А бе Цецо не разбра ли , че само Радев разбира от истребители - това му е професия , а ти си гледай шестте!

381

БиБи

преди 6 години

Известно е, че силата на лекоатлетите е в краката, а на пожарникарите - в ръцете, които държат маркуча с водната струя. Интересно тогава защо Ц.Цветанов казва, че са помислили въз основа на откритите факти и т.н. За да мислиш и разсъждаваш трябва ум, но при бегачите той е съсредоточен не в главата, а в нозете! И при положение, че БиБи реши да закупят Грипен, защо сега се отмята? А Ц.Ц. пък служи за изтривалка!

380

Гошо

преди 6 години

Нали Б.Б. Не само се съгласи да закупим Грипените, но и уреди заплащане в продължение на 15 г.! Очевидно от Козяк са натиснали Б.Б. И Ц.Ц. натопи вместо него ген.Радев, та дори го обвини в корупция! Интересно как Р.Радев е корумпирал и шведския премиер?

379

АНОНИМЕН 1

преди 6 години

Не знаех ,че БЪЛГАРИЯ има толкова много пилоти и самолетни техници (РАЗБИРАЧИ)

378

Загрижен

преди 6 години

Разбутвате самолетите - ето ви протест на милиционерите! Някой никак не желае да имаме Ф16-ки... - май Грипените не могат да се сравняват със СУ, и затова искат да ни ги "сложат" ,за да не ги притесняваме!

377

СИМО

преди 6 години

ТОЯ КРАДЕЦ-ДЕМАГОГ ,СЕ ЧУДИ КАК ДА ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ПРЕДСТОЯЩАТА СТАЧКА В МВР.ТИ , ИЛИ БОРИСОВ ЩЕ КАЖЕТЕ КОИ САМОЛЕТИ СА НАЙ ДОБРИ БЕ , *** С ТРИЪГЪЛНА ГЛАВА. Я , ПО ДОБРЕ СИ ПРИГОТВИ РАИРАНИТЕ ПОТУРИ И МАРШ В ПАНДИЗА.

376

Shopp

преди 6 години

Радев е пристрастен или платен.Цифрите недвусмислено говорят в полза на Ф-16.А дали е "старичък"...Това, което за САЩ е старичко, за *** е недостижима мечта.Още не могат да направят достатъчно надежден еднодвигателен самолет.

375

Анонимен

преди 6 години

Всъщност Ф-16 си е доста добър и маневрен самолет, пък макар и старичък. След ъпгрейтите си става перфектен. Само самолетите пето поколение го превъзхождат, но с такива самолети разполагат няколко държави. Ето, основен самолет на турската армия е Ф-16ката. Обаче не съм ги чул да рИвът че карат щайги хората. Значи тук отново въпроса опира до руската пета колона която всячески се опитва да ни отдалечи от американските ни съюзници и да ни вкара отново в СССР/Русия.

374

Мънго Джери

преди 6 години

За разлика от Цветанов Радев разбира /меко казано/ от изтребители ! Но за разлика от Цветанов Радев неразбира чак толкова /меко казано/ от комисионни и далавери!

373

тъжен факт

преди 6 години

За съжаление в страна населена предимно с неандерталци, много хора ги влече към Русия и генерал Радев. Предимно хора невежи, получили образоването си в Русия или интернет.

372

гост

преди 6 години

В уства на НАТО пише че всяка членка на пакта е длъжна да подкрепи друга членка при наличие на агресия спрямо нея.А президента разбира от самолети защото е летял и на натовски и на съветски.

371

Анонимен

преди 6 години

Бе накарали са се на ББ и ЦЦ от щатите,че е декласиран техния самолет и те почват да търсят начин да повторят търга.

370

Maadan

преди 6 години

Za kakvo sa ni samoleti?Nali nashite komshii i rodnini partniori v semeistvoto na nato imat?!Ot Ankara, Luxemburg i Bruxell sha ni paziat nebeto...Praistaite tam bg piloti da igraiat, da sa uchat, da trenirat! Nema samo nashte machti da uluchvat.....

369

Анонимен

преди 6 години

Този Ц.Ц. е пълен тъпоъгълник. Естествено е пилот номер едно да защити от къде да се купуват самолетите. Не едни лобисти които никога няма да се доближат дори до самолетите, а после премиера да говори че сме загубили 50 милиона. Явно ГЕРБ не може да преглътне поражението на президентските избори. До кога политиците ни ще си противостоят? След изборите приемаш резултата и всички започват да работят за България. И без представител в комисиите от управляващата партия, така ще има коректив.

368

гост

преди 6 години

А защо им е да падат,че те ходили ли са на война че да падат.Пък аз питам защо са самолети на България,военните пилоти ако искат да летят да бягат навън, там плащат повече,ще летят и повече.Стига с тоя пишман патриотизъм.Заплатите навсякъде 440 лева основна,на богатите данъка като на бедните,е как да се набере бюджет достатъчно за да купим и издържаме такава скъпа техника.В този ред на мисли аз не мисля че ни трябва авиация,на натовците им стига че не сме за Русия,в устава на НАТО пише че всяка

367

Анонимен

преди 6 години

Грипен колко пъти е свален ли?Ами той никъде не е участвал, как да го свалят.И е произведен в 20 пъти по-малко бройки от Ф-16.Грипен ползва двигател същия като на Ф-16, но произведен в Швеция по американски лиценз и съответно по-слаб.

366

УМЕН

преди 6 години

До СатаНАТОЯ кажи тогава колко грипена са свалени във въздушен бой и колко са паднали сами. След това сравни цифрите с Ф 16 като правиш толкова едностранни анализи.