17

безпринципен принц

преди 6 години

Принц Хари искал преди време да напусне кралското семейство. За да може спокойно да се разхожда с любимата си нацистка униформа.

16

Гошу

преди 6 години

Много ме кефи точно тоя пич. Повече от брат си.

15

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Този ако напусне кралското семейство,ще стане...безработен.Едва ли е...луд да го направи.

14

Anton kura

преди 6 години

абе ше напусне той, нека му отрежат бенефитите месечно и ше го питам какво ще прави......на една заплата ли ще стои. много са отворени като имат пари и власт.....

13

Иван

преди 6 години

Решил е да остане, за да не се случи някой нелеп инцидент с папараци и S-класата му в някой тунел. Ей така случайно, понеже е решил да напусне кралското семейство.

12

Анонимен

преди 6 години

Хари ме трогва с признанията си, съзрял е и възмъжал. И все пак по-достойният бъдещ крал и емблема на Англия би бил Уйлям, това е най - правилното решение. Чарлз е ужасен. А това че двамата принцове са такива свестни и земни момчета, заслугата е изцяло на майка им Даяна Спенсър! Чарлз го биваше само да ходи на езда и да играе поло. И на тайни срещи с Камила.

11

До 9

преди 6 години

Прекаляваш със психотропните вещества, чак план за убийство направи

10

Анонимен

преди 6 години

Миглена Мунева е българското предложение за нова кралица на Англия,а ББ-за принц.Разбира се-Цв.Цв. ще е шеф на либералите,В.Симеонов-шеф на консерваторите,а серГЕЙ-вечна първа дама за участие в приемите на подменящите се премиери на Англия! Въз основа на устойчивите във времето връзки и контакти на посочения отбор български специалисти със САЩ и ЦРУ проблемите на Великобритания ще бъдат решени за векове напред!

9

Анонимен

преди 6 години

Защо мислите,че Даяна е убита по поръчка?Ако беше така просто щяха да я отровят с някоя хай-тек отрова която прочинява инфаркт и никога не може да бъде открита.Дори се връзва с цялата история- новият и екзотичен тъпкач си падал по садо мазо изпълненията ,вързал я тя получила асфиксия.Умряла.Той побъркан от любов и страх се обесил или скочил през прозореца.Свидетели мъртви.Прекалено дилетантско изглежда-цял свят видя размазаният стар мерцедес с пияният шофьор уцелил колона с 200 км челно.

8

Анонимен

преди 6 години

КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ВЕЧЕ ГО НЯМА СЛЕД КАТО НАСКОРО ПУБЛИЧНО ОБЯВИХА, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП Е ПОРЪЧАЛ НА АГЕНТ ОТ МИ5 ДА УБИЯТ ДАЯНА ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА ОТ ОНЯ ДОДИ

7

Дедо ви

преди 6 години

Защо не се самоубие, както правят повечето деца на богаташи, когато имаш всичко ти е скучно и не виждаш смисъл в живота.

6

Анонимен

преди 6 години

Уаууу това разтърси целият свят, почти колкото тая че Митьо пищака е в болница.

5

Анонимен

преди 6 години

Аве тия английските Николети и Божиновци станаха по-важни от Кимито пърдашян... Нечувано!!!

4

Истината

преди 6 години

Монархията в UK има две основания да съществува-първо традицията и второ,май по-важно-туристическата индустрия.То традициите вече не са това,което бяха,ама туризмът носи мнооооого пари.Иначе пича е прав за себе си.

3

Анонимен

преди 6 години

Aман от нестандартни.

2

Анонимен

преди 6 години

Лиигаво ***.

1

Анонимен

преди 6 години

5-а статия за бъдещият "крал" на инглишите - предварителната обработка и шлифовка върви на офцете, върви успешно