12

До 1

преди 6 години

Глупости, това си е алкохол на МС Апаша :) един от каналите му, нали се сещаш че митничарите в завода имат работно време. Това се изнася по поставени лица и по *** махала за да се пласира на дребно :))) ако Карнобат пламне не могат го огасят от наличния спирт по гаражите...

11

Анонимен

преди 6 години

Поредната дребна риба я опекоха. А карнобатската акула не могат. Хапе!

10

До слънчака - допълн

преди 6 години

Ако алкохолът е мене, има голяма вероятност от инцеденти, понеже се консумира в огромни количества. От това следва, че никой мениджър няма да си сложи главата в торбата да купува некачествени алкохол с рискове за клиента, понеже главният отговорен за поръчките и доставчиците е той. Стане ли фал, той е на топа. А ако се докаже че е знаел за продажба на фалшив алкохол който е опасен за здравето може и в зандана да полежи, затова отиваме към контрабанда със която се ощетява държавата!!! Т.е. Нас

9

До слънчака

преди 6 години

Пич, в 80% от нелегалния алкохол не е мене, а контрабанда. Т.е. Не плащат акциз за него, затова е ПО-ЕВТИНО и предпочитан при олинклузивите. И като напишеш подобен коментар като твоят със правописна грешка на Очите - два пъти и съдържанието му губи много от силата си.

8

От Слънчака

преди 6 години

90% от Алкохола който се предлага безплатно в Оинклузивите е нелегален ментак.Това съм го виждал с учите си!! Компания ДИТ на Румен Чандъров която менажира х-л Еврика и Маджестик трови туристите си с Ментета.Както и много други но няма да назовавам други фирми защото не съм ги виждал с учите си от къде и как доставят алкохола!

7

Анонимен

преди 6 години

Карнобатска гроздова - мека топлина.

6

Анонимен

преди 6 години

Нека после хотелиерите ни и бизнесът пак реват "ама то ние предлагаме високо качество, пък туристите се оплакват и младите не искат да работят при нас а бягат в чужбина".Хотелиерите заслужават всичките да фалират точно заради ей тия мизepии.

5

Мустафа Манаф

преди 6 години

Жалко...Този алкохол беше предназначен за празника на мюсюлманите...

4

Анонимен

преди 6 години

това с 50-те литра беше смешно :Dтия дето живеят над нас това ще го излокат за нула време :D

3

Анонимен

преди 6 години

На слънчака се смуче по 300 тона огнена вода на денонощия, тия ФаналЕ 3 тона и бият тъпаните и си правят селфита :) Съседите са ми дансаджии, цялата фамилия и бълват нелегална ракия в промишлени количества. Нема кой да ги барне, нали са от "колегите"

2

Пешо

преди 6 години

После на Слънчака буйствали!

1

Само предполагам

преди 6 години

Минко Стайков- апашА, собственик на винпром Карнобат, най - вероятно разчиства конкуренцията