100

Анонимен

преди 6 години

И кво сега, като пийнат малко повече туристите и сметката стане над 1000 лева ще ги караме да тичат до банката и да плащат по банков път? Няма такива *** депутати никъде по света като българските прошляци!Привет от Хонг Конг, нощувката в хотела ми е към 1000 лева ама никой не ме задължава да плащам по банков път

99

БИСМАРК

преди 6 години

До Русия е велик А ГЕРМАНИЯ А ОЩЕ ПО-ВЕЛИКА!!!!!!!!!!!!!!!!

98

Анонимен

преди 6 години

Много е важно да се напиват като казаци.Тук е рай за социални слаби чужденци.Само че басеините пред хотелите да се прават с олимпийски размери,имаче с този балконинг след солидна доза цар Кировски алкохол стават неприятни инциденти.

97

Анонимен

преди 6 години

ок

96

Анонимен

преди 6 години

Да така е . В чужбина на тази работа по кутортите заплатите са от 1000? и повече. В България нйкои няма да ти даде тази заплата , а работата е същата.

95

Николай

преди 6 години

Попаднах на интервю с другаря Рагин по ТВ "On Air", малко преди да се изяви след случая с изританата камериерка и на въпрос от водещия "колко давате като заплати", той гордо заяви "Ами по 600лв. им даваме!". Водещия не се стърпя: "Е, как задържате персонала с такива заплати?". А Рагин се учуди: "Ама ние им подсигуряваме храна и легло"?!? Та, с такива "меринджеи" как да се оправи ТуризЪма в БГ? Отлива на туристи от другите дестинации бе златен шанс за Устойчиво развитие "у нас", но нейсе!

94

до ДПА

преди 6 години

Да идват безработни етнически германци да работят по Бетономорието.

93

Анонимен

преди 6 години

Как ще има работна ръка като бате Бойко ни рекламира като страна с евтин труд и ниски данъци!

92

Анонимен

преди 6 години

Зад германските туристи тръгващият от Германия, всъщност има много живеещи в Германия руснаци, поляци....и какви ли още не. Но ходят по 1 път, да видят какво е. Предупреждават ги да си пазят багажа, остават не много доволни от храната и обслужването. България трябва да повиши качеството на услугата, да има минимален праг на заплащане и часовете труд, да се прекрати тази експлоатация на хора. Когато има ред, хората работят с положителна нагласа ще стане една нормална дестинация за туризъм.

91

Анонимен

преди 6 години

-Ако премахнете тъпите мутри от улицата, дето тероризират хората, ще стане една добра дестинация не само за туризъм.-Ако увеличите заплатите на българина, ще се чувста спокоен и ще се увеличи покупвателната способност,т.е. ще харчим повече пари.-Ако оправите здравната система, съдебната и училището ще получите едно зряло общество, достойно да посреща елементарните си нужди, че и малко повече.Всичко това обаче се сприра целенасочено от управляващата класа.

90

Анонимен

преди 6 години

Клиентът е цар, друг път. У нас клиентът е руган, гонен, тровен с развалена храна (най-честият проблем!), принуден да ходи на плаж сред строежи в мръсни места с лоша инфраструктура и липса на елементарно обслужване.Собствениците са бивши мутри и други мошеHици, гледат само как да оскубят клиента, а не как да го върнат догодина. Не инвестират в обучението на персонала си, което е вторият по сериозност проблем след развалената храна.

89

Анонимен

преди 6 години

Добри години прекарахме преди войната заеднол.................

88

Анонимен

преди 6 години

Германия винаги е била наш верен съюзник и приятел!

87

Do 88

преди 6 години

Kakvo mu e na teksta? Tova e starobulgarska gramotnost ot 819 godina. Kulturno starobulgarsko nasledstvo.

86

и забележете

преди 6 години

кои са най- много туристи в клоаката -руснаците !

85

Odse

преди 6 години

Oo ima parkomesta s top gotvachi dori i top ohrana...da ne pregladniavat carete...

84

:)

преди 6 години

Само психично болен може да отиде на "почивка" в България. Гърция, Хърватска, Италия, Испания и т.н. - има 10000000 места където можеш да прекараш добре. Малко по-скъпо е, но си почиваш наистина. На Черноморието е тотална мизерия, пълно е с БГ и други селтици, дъни чалга и простотията е максимална. Трябва да ми плащат вредни, ако отида в тази ***.

83

Страхотно е!

преди 6 години

Можеш дори да риташ камериерките по главите. Перфектно е.

82

???

преди 6 години

До Aleksandar MigdalovТи колко си неграмотен. Зави ми се свят от маймунския ти текст. Да ти обясня как се пише на БЪЛГАРСКИ? Пари няма да ти искам.

81

Aleksandar Migdalov

преди 6 години

Mnogo tsare....?!:-):-):-)Ami da si vodiat i slugite togava - cialata svita daje - na balkanholiday tesi tsare....:-):-):-)To i konushni imame...:-):-):-)