80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен109 ...... станал сам ,, сирака, ,кмет, премиер с. Падина,Девненско 2011 година ,в. Старндарт....

79

Анонимен

преди 6 години

До Стършел Ама не е била комунист, като фърхушката на Граб.

78

Ники

преди 6 години

Тази злобна жена дали ще престане да бълва омраза?!!!

77

Анонимен

преди 6 години

Корнелия бори корупцията?Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

76

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников.

75

Анонимен

преди 6 години

А теб , Нинова кога ще те разследват?

74

Анонимен

преди 6 години

Нинова обеща,че ще махнеш и плоския данък ама друг път!

73

Колев

преди 6 години

*** МОЖЕ ДА СИ Е.БЕ П.*** ***.***.

72

истина една

преди 6 години

До ЯсноДнес ни управляват отново децата на лъжците, крадците и убийците на България..

71

Анонимен

преди 6 години

Нинова да се благодари че съдиите претупват закона,че иначе тя отдавна трябваше да е в затвора за крупни злоупотреби!

70

Анонимен

преди 6 години

Всеки път другарката Нинова вини Борисов, от устата и излиза само неговото име, до сега друг виновен няма, човек ще си помисли, че има някакви аспирации към него, така е обсебена от името Борисов.

69

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на НДК да дигнем 100 метров паметник на ТОДОР ЖИВКОВ .Отдолу ще сложим една табела с надпис:"ПРЕДАТЕЛИТЕ , НЕГОВИТЕ УБИЙЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ УПРАВЛЯВАТ ДНЕС БЪЛГАРИЯ".Аз през тоталитарния режим нито съм видял българи да бъркат в ***, нито да реват от болка, защото нямат пари да си платят лечението в болниците.Капитализмът в БЪЛГАРИЯ е чист САТАНИЗЪМ. Така както САТАНАТА се крие и живее в сянката. Така и капитализма е идея, строй, социално-финансова политика, която п

68

Анонимен

преди 6 години

Корнелия, излез и кажи , че искаш пълна проверка на активите на КАПИТАЛ, ТИКВАТА, Цвъчко 10те апартамента, мис БАНКЕРКАТА - Бориславова.НЕ ТИ СТИСКА, НАЛИ?Страхте е, защото и ти имаш мъж с милиони в банки и офшорки.Нинова, защо не излезеш и кажеш, че искаш да приемеш закон ,забраняващ банковите транзакции на свързани с офшорни зони банкови сметки

67

Пазарджиклия

преди 6 години

Ах тази мазна физиономия Корнелийке, Ах Корнелийке!

66

Анонимен

преди 6 години

За да е героиня като Дядото,Бащицата,Тато е нужно да се самозастреля на паметника 1300год пред НДК.Е тогава я земам приСърце и най големия букет ще и посветя!

65

Ясно

преди 6 години

ГЕРБ начело с Б. Борисов са безполезни имитатори. Нищо не могат да свършат, само обещават и търсят виновни за оправдание.

64

закон

преди 6 години

Кога ще вкарат в затвора най-корумпирания следовател-политик нинова за техноекспорт булгартабак вальо топлото овч. мини бобвдол и др. далавери.

63

Хайде пак

преди 6 години

чинията на Бузлуджа?!Сега тъкмо си правя ремонт на банята и ще сменям тоалетната чиния?!Ще взема да им подаря старата безплатно,че да мирясат най-сетне?!

62

Г-жа Решетникова

преди 6 години

Нещата, дето ги рисува ***(другарката Решетникова) трябваше да ги постигнем още на 10 конгрес на БКП(1968 г.). Пфу не успяхме, защо ли? А сега ще ги постигнем,а дано ама надали! Има ли още хора(освен електората на БСП, предимно възрастни хора жертви на телефонни и политически измами ), които да вярват още на г-жа Лъжа ? Има събрани пари за изхарчване в държавата ,това поне червените го умеят добре. Ще допуснем ли комунистите за пореден път да съсипят държавата ?

61

Анонимен

преди 6 години

Ами твоята партия Корнелийо? Колко и какви неща обеща на народа чрез думите на своите "водачи"? И какво излезе накрая? Обещанията ви са били опашати лъжи.Черешката на тортата пък са твоите призиви срещу корупцията и хулите ти по адрес на други политици, че не предприемат достатъчно адекватни мерки срещу нея. Всеки да говори за корупция, ти да мълчиш!