10

Анонимен

преди 6 години

Въобще не се забелязва каквато и да е еуфория. На пунктовете няма много хора, да не говорим за опашки.Силно преувеличено е писаното. Някой с богата фантазия.

9

Хейтър Тролев

преди 6 години

При соц-а лотарията беше един път в месеца и тотото седмично . И хората си построиха апартаменти и къщи с парите , които не похарчиха за билетчета , за по 5 бири след работа и 2-3 кутии цигари .

8

беконче

преди 6 години

Лакомия....казвате...Лесни пари...Че при соца ппреди 1989г. защо имаше тото и лотария?Тогава било честно..., а сега не... И накрая ,,лесна" печалба. Няма лесна печалба, защото има хора с години играят...., и..нищо... Къде му е лесното? Май само в корупцията, ама и там се иска игрички.....

7

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е леко хумуристична, в Габровски стил :)Да не си мислите че всичко казано е вярно ;)

6

Овце

преди 6 години

Много показателна статия... Показва на 100% защо по статистика българите се водят овце... А пък само си представете - да се носят фишове в църква?!? Сметай, колко хахав народ има.. Отделно - човек от този район е спечелил и хайде всички там, защото там пак ще има... То бива простолюдие, бива ама... другари... :D

5

Анонимен

преди 6 години

Един познат ми казваше наервмето - трябва да си луд, да играеш на комар с държавата...

4

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Само Тотото не лъже народа.Това е единствения начин да станеш...честен милионер.В Габрово има...истерия,но това е за...плюс,приходите се увеличават.Само...който не играй,той не...пИчели.(платена...реклама)

3

Анонимен

преди 6 години

Докъто има телета, ще има и касапи

2

Тотомания

преди 6 години

Хората са с много къса памет.Не помнят ли как преди 6-7 години когато пак имаше истерия за милиони в два поредни тиража излязоха 6 еднакви числа и имаше 6- *** познали. Няма край човешката лакомия която добре отгледаха управляващите през последнитв 30 години. Ако хората на хазарта даваха парите си за друга кауза,поне щяха да са щастливи :)

1

Реалист

преди 6 години

Подлудихте народа с измислените си лотарии и тото - измами! Непрекъснато дават по телевизията разни откачени баби и дядовци, които срещу сто лева лъжат, че спечелили цял милион, а останалите балами дават и последните си стотинки на мошениците, организирали лотарията.Някога ни учеха да се трудим и да печелим, сега лесната пара подлъга всички ***!Мързел, алчност и поквара носят тези лотарии и тото - баламосвания!Хора, събудете се и не пълнете джобовете на комарджии като Черепа и Пеевски!