42

Африка

преди 6 години

Доказано е че всички черни в Африка имат много ниско IQ. Само им вижте физиономийте.

41

до 67

преди 6 години

И ти от кое село си отишъл там?10 години, и вече си кОлтурен испанец?Ц ъ рвулите къде ги окачи?На мотиката ли?

40

Анонимен

преди 6 години

До 53 Гледам че си много отворен по тема ИспанияЖивея тук 21 години и ми е писнало от такива чобани от дълбоката провинция да идвате и да говорите глупости типично по бай Ганьовски за тази страна. Без да имате хабер за какво говорите. Никой тук не ви държи на сила. Всеки по селата си. Как може да сме толкова неуважителна и проста нация?? Най бедните, най изостаналите и с най големите усти!

39

/./

преди 6 години

Това са много стари новини, от поне 10 години. Всеки който живее в района, много добре знае как идват мароките. Още повече, всяка седмица на Канарските о-ви идват поне по 2 лодки с такива марокита. Прибират ги в червения кръст и след 6 месеца получават резиденции с право на работа. Пък ние европейските граждани се бъхтим и мъчим да изкараме по нормалния начин документи за работа. Кви са тия стандарти не знам. По добре да отидеш в Мароко и след това да дойдеш с патерата. По добрия вариант.

38

............

преди 6 години

...........ZASTOOOO

37

Дорчестър

преди 6 години

Докато Сорос плаща, така ще бъде! Щом чувството за самосъхранение на бялата, юдео-християнска цивилизация е дотам закърняло (и от яденето на ГМО високоестрогенна соя може би), и щом болните левичарски теории за расов марксизъм са ударили главите на коренните популации, това извращение, арогантно наричано "бежанска криза" ще бъде размазвано по главите ни докато не остане нито един бял християнин в цивилизования свят! Слава Богу, че имаме надежда в държавите като Израел, Унгария, Полша и Чехия!

36

Анонимен

преди 6 години

Оставете хората да идват! Всички сме хора и търсим по-добър живот! Какво ви пречат като са черни или мюсюлмани или гейове? Оставете хората на мира да си търсят щастието! Ходете вие да живеете в Сомалия да видите какво е. Половин Източна Европа се пресели на Запад, обаче се прави да приеме малко бежанци. Егати солидарността егати чудото. Малко повече уважение към различните от нас.

35

Анонимен

преди 6 години

Скоро гледах един Испански филм, протока го минаваха с джет и вкарваха наркотици от Африка в Европа! Много лошо че са започнали да минават оттам "клетите бежанци"! Само десетина км трябва да пресосят

34

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ЕВРОПА ИМА ВИЗОВ РЕЖИМ ИЗОБЩО!!!!!!!!!!!ЗАБРАНЯВА НА БЕЛИТЕ ХОРА ОТ СТАНИ ИЗВЪН ЕС ДА ИДВАТ НО ПУСКА ОНЕЯ ОТ СНИМКАТА И ТО БЕЗ ВИЗИ!!!!!ИМАМЕ ЯВНА И ОТКРИТА ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО БЕЛИТЕ!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Ми те по-принцип испанците са един тон по малко тъмни от тия дето им идват така,че какво толкова.А и са си малко хахави-преди 4-5 години стачкуваха ,че имало безработица и социалните помощи били малки.Сега правят митинги защото искат още африканци на социални помощи.Евросъюзът ще се справя отлично без Испания и Италия.Само цицат социални помощи и спасителни пакети.А полза от тях никаква.Трябва да се отделят да поживеят няколко години в катуна с новите си африкански приятели да видят как е дървот

32

Либерал

преди 6 години

Браво на Еспаня! Помага за СМЕСВАНЕТО.

31

Анонимен

преди 6 години

Да са им честити! Днес 200 утре 2000. Вече знаят правилния път.

30

Анонимен

преди 6 години

преди имаше естествен подбор в Африка, сега СЗО ги ваксинира, после се чудете колко милиона са, от едното милосърдие ще се затрием

29

True

преди 6 години

Tova ne e bregova ohrana,a legalni trafikanti na zaplata!Ohranata vadvorqva red I disciplina.Tezi sazdavat bezredie.

28

Циник до мангала

преди 6 години

Испанците "все още са хора"...както е тръгнало...ако я карат така...скоро ще се претопят в афропитеци!

27

до циник

преди 6 години

Кой ни се смее бе ***.Навсякъде по света има емигранти.Бедните хора по света много,като нямаш манджа кво ши правиш.Да не мислиш че в САЩ,Русия,Китай,Австралия и Канада няма емигранти.Знаеш ли само в Русия колко чалмосани от Евроазийския съюз бягат да работят там.В САЩ от 50 години не са спрели да прииждат от цял свят хора.В Китай знаеш ли кво е мазало.Времената дето Европа си живееше извън световните проблеми свършиха.

26

ROM

преди 6 години

Испанците са хора, не са като българите.

25

Циник

преди 6 години

Продължава уникалната простотия на ЕС!Целият свят ни подиграва, че сами си копаем гроба, и събираме куцо, и сакато от цяла Африка! Набараха *** далаверата...вместо да чакат лъвовете, и хиените да се наядат, че да хапнат и те...надуват зиладжийски гуми...и карат зад шамандурите на плажа....там ги чакат....безплатен превоз до Европа...белите жени-плячка, и лежачка на корем с парите на данъкоплатеца....рая на земята!

24

Мосю Густав

преди 6 години

Е, има време докато изпълни петилетката...

23

Испания

преди 6 години

Всичките тия от Африка един не остава тука.Всичко бяга заФранция,Белгия,Холандия.Тук никой не им дава помощи а полицията ги бие.Центровете за бежанци са пълни просто ги регистрират и ги пускат. А те си имат телефони и техните ги изтеглят за Северна Европа веднага жива мафия.