10

Гошето

преди 6 години

Италия - европейска държава!

9

Анонимен

преди 6 години

едно общество само си харесва начина на живот и си го прилага, и то усърдно. навсякъде по света само мафиотщини и убийства, явно това е биогенетичния закон на Хекел.

8

Анонимен

преди 6 години

да се изтрепят като им е толкова акъла.и аз не съм от богато семейство и се бях забъркал с лоши приятели и кражби на 15 г., защото нашите нямаха пари.В момента в който най-добрия ме приятел ме предаде и се опитва да ме зариби да стана сутеньор в Созопол, се отказах и заминах да живея в Гърция, където и до ден днешен работя в туризма. Бях на 20 год.От всака ситуация има изход и човек винаги има шанс да заживее нормално.

7

do nomer 8 Anonimniq

преди 6 години

виж собственото си отечество кренвирш !

6

Анонимен

преди 6 години

Кво става с тая Италия 21 век ....Още са като Колумбия на Ескобар. Тъжна работа.

5

Кратун

преди 6 години

До nkavrakovДецата на комунистите строят оръжейни заводи, като новия такъв в Лясковец или ги слагат направо в министерства. Те не се стрелят по-улиците като гаменчетата в Неапол. Да се пише за децата на комунистите не винаги е здравословно.

4

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо лошо децата на мафиотите да се избиват взаимно.

3

НАПОЛИ!!

преди 6 години

НЯМА НЕАПОЛ, В ЦЯЛ СВЯТ ГО НАРИЧАТ НАПОЛИ!!

2

Анонимен

преди 6 години

Не искам да звуча жестоко,но ранната смърт сред младите талибани,мафиоти,гангстери,екстремисти,фундаменталисти и тн е единственият начин обществото да се самопочиства до известна степен.Дъртите поне имаха чест и се гърмяха за хиляди.Малките са жестоки и безскрупулни психари-ще те гръмнат или наръгат за една дъвка или защото им е скучно.Секс почват да правят на 8-9 години.А обществото ги лекува с анимационни филмчета и беседи на отегчени от работата си нископлатени служители.Файда никва.

1

nkavrakov

преди 6 години

А, за децата на комунистите нещо да напишете ?