35

агу

преди 6 години

И ас като вас.Видя ли на монитора филия с мас,ръцете ме засърбяват да пиша.Простотия!

34

Ани

преди 6 години

Доколкото си спомням Мая Костинбродска беше внесла едни промени, пък после не беше доволна от своите промени. Социалистите само вдигатпуилка за да са по новините, но после семи не са доволни от резултатите. Необмислена и некадърна работа. Хубава работа, ама социалистическа.

33

търтея иска власт

преди 6 години

Курнелията като дърта общественичка пак точи лиги за властта. Ако не влезе с мажоритарната, да влезе с пропорционалната. Помните ли СерГея как взе бюлетината на момчето което спечели избора? Грешка било, тинтири минтири. Гласоподавателите не грешат! Те избират.

32

Престъпен тандем

преди 6 години

Престъпника и наркотрафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

31

Анонимен

преди 6 години

Избирателите гласуваха за мажоритарна а не за смесена. Когато има референдум за смесена тогава ще приемат смесена.

30

ИВАН

преди 6 години

До АнонименИстинският въпрос е кой си и какво предлагаш на избирателите?Във Франция има смесена избирателна система в два тура,на последните социалистите загубиха около 400 места?!С откровенни демагогски и популистки реторики партията на г-жа Нинова опита всичко ,така че проектът за нов избирателен закон може да се обърне против нея!

29

АTAKICT

преди 6 години

СМЕСЕНА БАНЯ НЯМА ---ИЛИ Е МЪЖКА ИЛИ Е ЖЕНСКА

28

анонимен

преди 6 години

До АнонименГЕРБ Е РОЖБА НА ДС А ДС--НА БКП ВЪПРОСА Е КОИ Е П0---ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ

27

В политиката

преди 6 години

е като при митниците, няма значение системата по която влизаш, чист светец да вкараш в тая въртележка, до шестия месец се превръща в корумпирано чудовище. И все пак, в общия случай, много специална порода са тия, занимаващите се с политика, от най-гадната.

26

Анонимен

преди 6 години

Сега остава някой да ми обясни какво общо има БСП /БКП/ с Русия? Русия няма по-страшен враг от СССР - в мрака на комунизма и в борбата срещу него, нашите братя руснаци дадоха над 25 млн. жертви.

25

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да правят, избори няма да спечелят.

24

Анонимен

преди 6 години

Тaзи снимкa е рaзлепенa нa гaрaтa и отдолу пише - " Внимaние -ИЗМAМНИЦИ "

23

Анонимен

преди 6 години

Тая па4а напрактика върна ББ на власт, като застана срещу референдума с Гумен Гадев след 2-рия тур на изборитем и се чудя как може в БСП да са толкова ***, абе ей иде реч за референдумм на който са участвали 3,5 млн души, от които 3/4 са казали ЗА мажоритарни избори, неможе ли да вденете че поне 5-600 хиляди от тях са Ваши симпатизанти, и с арогантноста, която проявявате в момента накрая ще Ви случи това което се случи на СДС

22

seira

преди 6 години

До Анонимен 28:"ДРУГАРЮ",1. НИКОЙ ОТ "ПОЛИТИЦИТЕ" (БИВШИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ) НЕ МИ Е НИКАКЪВ - ФАКТ!2. "РЕФЕРЕНДУМА" НА "ДРУГАРЯ" ТРИФОНОВ НЕ ИЗРАЗЯВА ВОЛЯТА НА СУВЕРЕНА - ФАКТ!3. Т.НАР. "ДЕМОКРАЦИЯ" С КОЯТО ТОЛКОВА СЕ ОБЛЪЧВА СЪЗНАНИЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ИЗОБЩО НЕ ОТРАЗЯВА ВОЛЯТА НА МНОЗИНСТВОТО ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС.БИХТЕ ЛИ ПОКАЗАЛИ КОЛКО (%) РЕАЛНИ ИЗБИРАТЕЛИ "СТОЯТ ЗАД" УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА, РЕСП. В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ?СТОПЛИХТЕ ЛИ?!

21

БСП=ФАЛИТ!!!

преди 6 години

Нинова, та нали с Радев казахте, че ще подкрепите Референдума?Няма изпълнено обещание от БСП! НЯМА!!!ЛУКАНОВ - куфарчета, ограбване до дъно, ФАЛИТ!!!ВИДЕНОВ - банков Фалит, 6-7 милиарда директно в мутренските им групировки, а после измислиха героя Сорос, че да се оправдават. СТАНИШЕВ, ДОГАН - Спрени еврофондове от краби до дупка!!!ОРЕХА - Пак 4млрд., но този път за Пеевски, от фалита на КТБ...КАКВО ДА ИМ ВЯРВАМ НА ТЕЯ!??!?!?!?! Аз по-брутални крадци не съм виждал!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

PST

преди 6 години

И ще се получи : крадец - контрабандист - милионер - крадец ....и така до 20-25-26 !

19

Анонимен

преди 6 години

До seiraа какво е бе червен *** ? 73 % от "ЗА" мажоритаени избори, ама Ви много удобно да извъртате нещата, като стане дума за Крим и почвате ама той "народа" така бил казал на референдума, ама като стане за нашия референдум, обръщате плочата, ама неможе, нашия народ незнае, абе червени *** как поне въднъж не уважихте волята на народа бре, как се увъртате нещата как на Вас са Ви изгодин

18

?

преди 6 години

Този в дясно го даваха в господари на ефира как подкупва гологлави мутри около Софийския университет за антипротестите!!!Хванаха го, ама нали е син на някоя си червена легенда...ТОВА ЛИ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА БСП ПИТАМ!?!?!?!??!?!?!

17

seira

преди 6 години

АЛОО...РЕЗУЛТАТЪТ ОТ "РЕФЕРЕНДУМА" НА "ДРУГАРЯ" ТРИФОНОВ НЕ Е "ВОЛЯТА НА НАРОДА" (СУВЕРЕНА)!!!СТОПЛИХТЕ ЛИ?!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Корнелия Нинова е много хубава и умна жена."Ти от "кутевците" ли си,или от на Инна Пелева (на Бойко любовницата) фирмата за ***?