37

Анонимен

преди 6 години

Вдигане на заплатите на войниците да, но не и задължителна военна служба. Не искам някой да ме кара да спя в една стая с някакви *** дето да ми хъркат, а на утрешния ден да подлежа на нещо наречено военното обучение, което не е такова, а е правене на лицеви опори по цял ден за нищо, "сапунки", нарочно разваляне и оправяне на кревата десетки пъти на ден и козируване на някакви *** наречени "висши военни служители", които само да ме унижават просто защото са ***.

36

Гацо Бацов

преди 6 години

Жена му вечер в леглото му викала войниче!

35

Пешо

преди 6 години

Държавата е изкупена от мутри и крадци тоя пък ще прави армия да ги пази!

34

Пешо

преди 6 години

Този тлъстия Каракачан знае ли какво е армия?Той изобщо някога работил ли е нещо?И какво ще пазим с тая армия?Кой изобщо ще ни напада Русия ли,Америка ли?

33

Анонимен

преди 6 години

По-добре да направят нещо подобно на френския легион ,и да дадът възможност на чужди граждани да служат в него.Наемника си е наемник ,дори и българския гражданин.

32

ЗАЩО

преди 6 години

Защо ни е да издържаме Армия с високи заплати . По времето на Соца плащаха на Войник по 1,5 лева месечно .И тогава Армията беше над 100 000 човека , Боеспособна и Модерна .

31

реалист

преди 6 години

Горанов да издържа семейство с 608 лв. Само сметката му в ресторанта струва повече.

30

Анонимен

преди 6 години

MLADEG,KOITO IMA SREDNO ILI VISHE OBRAZOVANIE DA NE MOGE DA NAPUSKA STRANATA PREDI DA E BIL V KAZARMATA PONE EDNA GODINA.

29

Обикновен Бг

преди 6 години

До 10 Синовете и дъщерите на тези които ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ са по чужбина, на издръжка на кукловодите които командват мама и тате, понеже са много умни. Примери е излишно да ви давам, знаете за какво иде на реч.После мама и тате почват да ги викат по нЯяяякакви незнайни конференции за МОГАТ да изчистят парите от заплащането за продажноста си. А АКО ПАРИТЕ СА МНОГО ПОЧВАТ ДА ИЗНАСЯТ "ЛЕКЦИЙ", така им викат, ПО НЕЗНАЙНИ КОНФЕРЕНЦИИ, КОНГРЕСИ И КОНФЕРЕНЦИИ.

28

Гешо

преди 6 години

Не в парите е проблема - няма материал Всеки иска да получава заплата като дупедат .

27

Анонимен

преди 6 години

До реконтраадмиралняма да я бъде!

26

реконтраадмирал

преди 6 години

Каракачамаков обявява конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.

25

втора употреба

преди 6 години

Каракачаков ще обяви в e-bay анонс, че набираме офицери, втора употреба и купуваме изтребители, танкчета и тачанки, втора употреба, по-евтинки. Може и с изтекъл срок на годност.

24

Анонимен

преди 6 години

Да бе, че като има строителни войски, които да поемат държавните обекти кой ще *** комисионни. Аз също доста се зачудвам някой ден ако се наложи (недай Боже) дали бих рискувал живота си за тез, които десетилетия ни грабят...

23

Каракачанов,

преди 6 години

я си кажи сега,ти защо отиде там,на това Айдушко сборище???Защото си толкова убеден патриот,колкото мислиш да убедиш нас,простосмъртните или заради моабета след това,в някоя прохладна Троянска механа???Хайде кажи си честно сега!!!

22

Анонимен

преди 6 години

НАБОРНАТА АРМИЯ Е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНА.ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА СЛУЖИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, ОЗНАЧАВА , ЧЕ ТОЙ НЕ Е БЪЛГАРИН ПО КРЪВ. ГЕНЪТ СИ Е ГЕН.

21

Обединени

преди 6 години

путриоти,следвайте примера на БКП/БСП,като вдигате лозунги,например:"Другарки и другари,дайте да дадем!",само,че не останаха балами дето да служат на ползу роду-народ,партия,родина,за без пари!Тя вече и мама не дава на тати за без пари!На времето така ни учеха,образоваха,възпитаваха, да бъдем патриоти!И докато такива загубеняци,като нас,строяха реалният социализъм,партийните другарки и другари си построиха домашният комунизъм!!!Така,че ние сме клецани,клецани,клецани та чак вече не хващаме?!?!

20

Анонимен

преди 6 години

Ако връщаме наборната армия, първо трябва да бъдат мобилизирани в армията децата на български политици и олигарсите.

19

Анонимен

преди 6 години

Няма как да нарамя АК да защитавам парите на баце, шишо или някой друг подобен.

18

Анонимен

преди 6 години

Разпускай! Това не е никаква армия,няма смисъл да продължава театрото...