114

Горки

преди 6 години

Ауууу...милите те...страхат се от 3то разрядна държава.

113

Гост+

преди 6 години

Какви атаки, какви 5 лева. Още ли си вярвате на измишльотините?

112

Анонимен

преди 6 години

Когато цру са оплескали работата удобно си намират някой враг.

111

Капиш?

преди 6 години

134, ако си нямаш работа наври си мнението там, откъдето си го изсрaл.Сбогом.

110

Анонимен

преди 6 години

*** как така бе драги зрители? Русия е бедна и изостанала страна от третия свят. Може ли страна от третия свят да заплашва световния полицай? ....Може, може. Ние тука в квартала си имаме едни бедни и изостанали комшии които редовно ни крадат, обиждат и заплашват. Понеже сме възпитани и не тръгваме да се саморазправя е с тях и разчитаме на полицията и законите, които за тях не важат. Та може бедни и изостанали да те тормозят.Нещо да не разбра? Загря ли?

109

Нещо неясно?

преди 6 години

*** как така бе драги зрители? Русия е бедна и изостанала страна от третия свят. Може ли страна от третия свят да заплашва световния полицай? Или признайте Русия за достойна за вас сила или не пискайте като вдовици и не си търсете враг. Изберете вярното твърдение и казвайте само него и не бъдете двуличници.

108

Анонимен

преди 6 години

След разкритията на Сноудън да се твърди че руснаците са по-добри в кибершпионажа не е добра реклама за американските служби. И как така Обама е нередил внедряване на "зловредни програми" в руските инфраструктури?

107

Анонимен

преди 6 години

Смешници, *** се като мандраджийски лисици, бах ти и Циреуто.

106

Анонимен

преди 6 години

Мексико размазва рассия в Казан.

105

dp

преди 6 години

Бе това руските слуги дето наводнявате коментарите под новините постояннонаистина ли сте толова умствено изостанали колкото постовете ви казват, че сте илисте антиируски агитатори та пишете тия "про руски" тъпотии.

104

Анонимен

преди 6 години

Соросоноиците пак полудеха. Напече ги слънцето...

103

Анонимен

преди 6 години

Тази уж хакерска атака е творение на секретните служби в САЩ. Те са способни на най долните мерзости. Доказали са го многократно.

102

К.М.Т.

преди 6 години

105) Има ли доказателства, за да се лансира подобно твърдение? Вземи прочети малко биографиите на Раковски (който е бил руски шпионин по време на Кримската война) и на Л. Каравелов (който не само, че е живял 10 години в Русия, не само че първите му книги са издадени на руски, но и лично след смъртта на Левски се среща с въпросния граф Игнатиев). Вазов (който е обичал много Левски) също се е познавал с "убиеца му"! На тези хора Левски е вярвал на сляпо, а вие казвате, че са му изкопали гроба!

101

ivailo1403

преди 6 години

До Анонимен123 Да да, ще се оправят , като нас :))))

100

Анонимен

преди 6 години

122 До тук ги доведе Дружбата им с русия , сега ще преболедуват и ще се оправят , Я Полша как се оправи

99

Анонимен

преди 6 години

Граф Игнатиев бил поръчал убийството на Левски... Тея съвсем изперкаха ;)))Абе пич, *** се прегледай! Вече и сами не осъзнавате какво говорите ;)))А между другото, какво става с Украйна? Богата страна - нефт, газ, въглища, стомана, цветни метали, уран... Корабостроене, самолетостроене, ракетостроене, оръжейни заводи... Чувам напоследък идвали да работят по черноморието и заемали позиции, дето дори ромите не ги искат. Що така? Данеби да се евроориентираха? Данеби да им се случи евроатлантизъм?

98

Анонимен

преди 6 години

119 Поспри малко бе зомбии . Стига с тази плакатна война . Това тук да не ъи е ТКЗСВсяко яйце бомба , всяка кокошка бомбардировач срещу американския империализъм

97

Анонимен

преди 6 години

Темата вече се забрави тотално, те сега намериха да обявяват, че били предупреждавали. А между другити, не беше ли пак ЦРУ, дето обясняваше за химическото оръжие в Либия и Ирак? Не беше ли пак ЦРУ, което обвини Асад за химикалите, употребени от джихадистите? Смешна и жалка история... Използват най - сериозната си държавна агенция за политически цели. Там май е по - зле отколкото в България по това направление...

96

Анонимен

преди 6 години

Русофобите сте жалки предатели, ако не беше Русия, сега щяхте да носите шалвари и *** и да говорите на турски език.---------------------тъпче кога българката е ходила със шалвари , то днес и туркините не ходят със шалвари

95

TO :DOR

преди 6 години

РУСОФОБ = БЪЛГАРОФОБ И МАКЕДОНИСТ! Бих казал на КОМИНТЕРНОВЕЦ, защото болшевиките създават изкуствените държави Украйна и Македония. С тая разлика, че относно Македония и сръбският политически и интелектуален елит участва съществено. Македонизмът е сръбска политическа идея от края на 19 век - 1894 г., а сръбскато кралство, после Югославия още по-неотстъпно, с подкрепата на болшевиките и КОМИНТЕРНА, създават т.нар. "македонска нация". Болшевиките в Русия правят същото и с "украинската нация"..