16

до 12

преди 6 години

Кой е тоя някой бе, ти ли ще си тоя някой ве *** а свалхте един празен бомбардировач завръщаш се от мисия. Aма Ердоган се влачи сега в краката на Путин и половината ви Турция е по затворите сваляйте пак празни бомбардировачи. Пробвайте с изтребителите що не пробвате да свалите един.

15

Ф.С.В.

преди 6 години

Ще се пазим от -- мароканските скакалци - да знаем кога идват и да може да приберем реколтата (лук чесън арпаджик люцерна в ХИЗБАТА ) хахахахахаха Пилотите ще наблюдават небето за насекомите -(гадните твари )) ХМ - Затуй трябва да отделим няколко милиарда евро за да имаме наблюдатели в небето - Когато почиват- Пилотите ще ходят да броят комарите в Русе и Силистра !! а тьй )) (пиша на туземски за да ме разберът форумците)) бла бла )

14

Анонимен

преди 6 години

Минат 10 г. и тези пари никога не мога да си ги взема, защото е изтекла давността.=че ти още когато си ги давал със ясното съзнание, че дефакто, физически не могат да се върнат, какво очакваш в действителност да се случи - освен да биеш студена "горна баня" от 10 литра?мошеник, ти беше придседател на 240-те разбойника по времето на т.н. "цар", когато се премахна наказанието за необезпечени заеми! какви очи имаш изобщо пред хората, долно коп*еле!

13

Анонимен

преди 6 години

Тиквата сам хвърли оставка сега ревe, че някой пак му виновен и не знае какво да купи щото калинките му свиха парите и ссвен за Грипени за друго няма пари. Парламента му бълва закони неработещи и накъдето и да се бърнеш вече си престъпник за нещо.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13от ушaнките, не от турците.

11

Анонимен

преди 6 години

Турците имат поръчани F35 ние се чудим коя тенекия да купим :) от кого ще се пазим само не ми стана ясно?

10

Анонимен

преди 6 години

До 6Руснаците на няколко закупени бройки дават един самолет безплатнодават, щото и без това или сами ще паднат или някой ще ги свали.

9

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах за какво са ни...

8

Анонимен

преди 6 години

До Стягайтекъф ти е проблема да платиш 750 лева?

7

Ф.С.В.

преди 6 години

По добре Грипен - отколкото стари Ф16 използвани за тренажори на млади пилоти !!!

6

Анонимен

преди 6 години

Руснаците на няколко закупени бройки дават един самолет безплатно, плюс туй ще изкупят старите ни трошки ако купим oт тях самолети ама тия предатели си знаят Грипени.

5

Ураааа

преди 6 години

Дупката на Европа ще има нови 6 самолета, ураааааааааа ...Страхотни сме.

4

Стягайте

преди 6 години

Стягайте дупарата хора, новите такси идват че как се плащат 1.5 млрд от 2 млн работещи...

3

Анонимен

преди 6 години

Единия казал, другия чул третия мислил и така 240 различни мнения, що се отнася до покупката на нещо от което трудно могат да се откраднат пари.28 години не можем да купим 10 изтребитела. Срам!С тези действия на т.нар. политици, наподобяващи хаоса в природата кой нормален инвеститор ще дойде тук. И логично следва резултата: НАЙ-БЕДНАТА страна в Европа

2

летец

преди 6 години

Защо не купувате два пъти по евтините руски нови самолети, а се хвърляте на стари мухлясали машинки ?

1

Анонимен

преди 6 години

Трабват ви експерти? След 10мин коментарите ще са пълни с такива.