13

Анонимен

преди 6 години

до 12нямам престава къде си гледал как се санират блоковете, но наблюдавах близо до мястото където работя там има цял квартал блокове които се санират, и абсолютно на всичи имаше ивици от каменна вата преди да ги замажат.Тогава се чудех , за какво е това, Нищо не разбирам от строителство.След пожара в Лондон ми се изясни каква роля, изпълняват.И бях много изненадан , че нашите строят по качествено от подобните Британски фирми

12

Анонимен

преди 6 години

НЯМАМ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ САНИРАНИТЕ БЛОКОВЕ В БЪЛГАРИЯ СА С ПОЖАРООПАСЕН СТИРОПОР. ГОРИ КАТО БЕНЗИН, ПРОБВАХМЕ.В СТРЕМЕЖА СИ ДА ОТКРАДНАТ ПОВЕЧЕ, ФИРМИТЕ НА ГЕРБ ПОЛЗВАТ НАЙ-ЕВТИНОТО.

11

Анонимен

преди 6 години

По добре че не е саниран, защото имено санираните горят като факли със стиропора на герп. Обикновено преди да се опекат в пламъците умират от отравяне от диоксина който отделя при горене стиропора, това е по хуманно...

10

Анонимен

преди 6 години

до 9 има два варианта , Единия е да пуснеш документи , да ти санират блока с държавните фирми, другия е просто да съберете пари и да си оправите блока, втория е препоръчителен при условие че държиш на казачеството.Но както виждаш и двата варианта зависят само и единсвено от тебе самия.Не се обвинявай толкова че не си си връшил работа, по добре късно отколко никога, Така че може да се хващаш вече да си решаваш собвените проблеми, вместо да обвинява другите.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 19ти етаж в 19-етажен блок, строен началото на 80-тте години..... :(((Целият е посивял като всички останали еднотипни блокове наоколо. Дори не е саниран! Не е ли противозаконно да живеем в такъв блок - бункер и докога?! Докато изгори, докато го срути земетресение, докато се срути от самосебе си, докато на някой терорист му хрумне да забие самолет в него.....??? Докога?!!

8

10 млн евро

преди 6 години

А разбрахте ли че ще ги настаняват в нов луксозен блок, в които града е закупил апартаменти от 2млн до 12млн евро за един ... нещо да ви намирисва?

7

До 5

преди 6 години

Хаха... голям си сладур :) ФреоЛ, безопасност... все гоУеми работи.

6

Анонимен

преди 6 години

а тук тепърва искат небостъргачи да строят. 50-етажни. като пламнат - до лондон да се види !

5

Анонимен

преди 6 години

Казваха,че хладилниците с фреол са по безопасни,макар,че фреола отлитал много високо до някоя си сфера.

4

gost

преди 6 години

Леле кога ще почне и тук инспекция на новото строителство. Сигурно всички нови блокиве трябва да се евакуират :)

3

Анонимен

преди 6 години

имам противопожарно стъкло с метална дограма в моя мезонет - ще си пия коктейла от хола докато гледам фойерверките отвън !

2

Анонимен

преди 6 години

слагайте алуминеви външни щори, забавят влизането на огъня в апартамента с 10-15 минути

1

Анонимен

преди 6 години

а дали нашенскотп саниране е безопасно? Щото този стиропор, дето го лепят си гори като бензин. Навсякъде по света топлоизолациите се правят с минерална вата. Само герберските трампаджии ползват стиропор.