22

Наблюдател

преди 6 години

Само 2000!? Трянбваше да са поне 200000..

21

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа. То в европа дойдоха милиони ислямски терористи та за некви хиляди става дума

20

Анонимен

преди 6 години

Загиналите са на съвеста на европейските лидери,и най-вече на Меркел ,които ги поканиха и примамваха с лесни пари и лесен живот.

19

pikachu

преди 6 години

Пуцайте бееее!

18

Циник до Емигрант

преди 6 години

Такива като теб мърсят "доброто име" на българските граждани в чужбина!*** - българите са членове на този скапан съюз...и като такива - могат да живеят, и работят където си изберат в Европа!Ако ти искаш да се сложиш на една нога с арабскоафриканската из мет - твоя си работа!Но не слагай всички българи под "собствената си обща черта" Аз не съм алаходупен смукач на социал от пясъчните дупки на Азия, и Африка!

17

До емигрант

преди 6 години

Изчезни, обратно при камиларите. Това не са емигранти, това са нашественици дошли да унищожават Християнската култура и нашия живот, да налагат шерият. Българинът знае това и не ги иска! И не мисли, че ще стоим да ни избиват като пилци. Един няма да остане от вас!!

16

Хех

преди 6 години

Мигрантите НЕ СА бежанци. Те сами са направили изборът си, знаели са какво ги чака, и дори са си платили юнашката за това. Всеки човек и пoлу- чoвeк си има право на избор, те са избрали да си загинат така, и ние (като модерна държава) трябва да уважаваме изборът им да си умрат така. Лично аз нямам нищо против, щом са решили да се давят - Да си се давят стига да не ми пречат докато се давят.

15

Емигрант

преди 6 години

Положението е страшно!Или в България са останали само *** или случайно всички такива са решили да коментират тук.

14

Анонимен

преди 6 години

Да бяха хора с нормална култура и поведение, образовани и дисциплинирани, да ги жалиш. Колко от тях ще станат християни, колко ще спазват Хрустиянските принципи? Николко!!! Защо е този вой? Кой плаща за това?

13

Данни

преди 6 години

понеже крият ето данните за да добиете представа: Имигранти пристигнали в Европа2013 - 106,8002014 - 283,1752015 - 1,822,2602016 - 500,248God help us! Save Europe!

12

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже повече през следващата година.

11

Андрешко.

преди 6 години

Много малко са се издавили. Ние даваме повече жертви във войната по пътищата...

10

Манафов

преди 6 години

Това оон е напълно безмислена псевдо организация финансирана от сащ. Янките правят войните и мигрантските потоци, а оон скърца със зъби на всички останали да са толерастни.

9

Анонимен

преди 6 години

Навремето разстрелваха или хвърляха в затвора за нелегално преминаване през граница. САЩ защо не приемат всички мексиканци и латиноси. Нали са демократи.

8

Анонимен

преди 6 години

На кой реално му пука?Те са 3 милиарда. 1% да загинат тва са 30 милиона.А те са удавили нещо от сорта на 0,001%.Ако си бяха седяли по колибите нямаше да се удавят.Всяка професия си има рисковете.Защо професия "производител на деца и смукач на социални помощи" да е с разлика?

7

МАЛКО СА

преди 6 години

МАЛКО СА!!!

6

Бай Пешо

преди 6 години

Да се махат от тука, не ги щем. Да емигрират по суша към богатите страни от залива. Хем няма да се давят в морето, хем са си в държави с тяхната религия и култура, хем няма да ни мангализират континента. Уин-уин решение за всички. Достатъчно се наводнихме с хлебаpки от Африка и Азия, даже трябва да започнем масово да ги връщаме наобратно, при това за тяхна сметка.

5

Валентин

преди 6 години

Цифрата е твърде малка. Незадоволително малка. Успяхте да ме разплачете.

4

ИСТИНАТА

преди 6 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРАТ ДА НИ ЛЪЖАТ И ДА НИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БЕЖАНЦИ, КАКВИТО ВЕЧЕ И ДЕЦАТА РАЗБРАХА, ЧЕ НЕ СА, ДА СИ СТОЯТ ТАМ, ОТКЪДЕТО СА СИ И НЯМА ДА ГИНАТ, ТОЛКОВА Е ПРОСТО!

3

Има Бог!

преди 6 години

Тази държава ще си плати за милионите жертви, включително мирно население, и бомби, атомни, ***, хербициди, касетъчни бомби. Не включвам жертвите на мизерията породени от тях.Виновни са тези,които финасираха марионетни режими в: Корея, Виетнам, Гватемала, Филипините, Индонезия, Либия,Куба, Камбоджа, Ирак, Сирия, Афганистан, Коста рика, Еквадор, Украйна, Сърбия, Самоа и още, и още. Където продадоха самолети за 30 милиона долара на Саудитска Арабия. От 150 държави имат 136 бази по целия свят.