36

уф

преди 6 години

защо правите психично болните известни?явно българите толкова са оскотели,че се забавляват с очевидно болни хора!

35

Анонимен

преди 6 години

Бедствие е когато "мистър" слабо'умен пише такива материалчета.

34

Един българин

преди 6 години

Изключително красива и умна млада дама.

33

Таню

преди 6 години

До АнонименАбсолютно вярно за партньорите!

32

Анонимен

преди 6 години

вместо да раждат деца си слагат гърди......после не се чудете защо черните ще ни претопят.....

31

Анонимен

преди 6 години

Stop making stupid people famous!

30

анонимен

преди 6 години

Изключителна грозотия! Не Тигрова а мис Крокодилова!

29

ля ля

преди 6 години

много изводи можем да си направим драги м и авторе - най-важния все по-рядко да отвярям новините заради такива ора като теб!

28

Тигър IQ

преди 6 години

Kакто виждате не си правя клипове.

27

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми точно при тази не е така - тя си е стриптизьорка с консумация от време оно, нищо, че се прави едва ли не на дева.Един познат си пада по такива, каза, че на живо тая е още по-***.а.

26

Ddd

преди 6 години

Най-лесния начин да станеш известен в Бг е да напишеш някакви глупости по интернет. За останалото ще се погрижат хейтърите.

25

Анонимен

преди 6 години

При социализма тая щеше да работи в консервна хабрика на поточна линия а не да става известна

24

До умен гущер

преди 6 години

*** ли си топки за тенис, усещането е същото. Усетя ли силикон, либидото отива на кино.

23

Анонимен

преди 6 години

Нещата са прости. Спонора и я е изоставил, в момента няма нов и е решила да си направи реклама. Вие се вързахте и и направихте рекламата безплатно.

22

Поп Грую

преди 6 години

Много смешно...Как не ви е срам да се подигравате, не виждате ли, че нещастното момиче е със Синдром на Даун? Що за държание???

21

Аз

преди 6 години

До Мерещ с тъпомераНе, не знаех, за първи път го прочитам! Сигурно за трети клас не е кой знае какво, все още нито си ***, нито си ***. Но все си мисля, че е страшно важно да си грамотен, особено за журналист. Срещат се трудове, определящи чрез неграмотното писане разни черти в характера, поведението и уменията. Щеше да е хубаво да подкрепиш думите си с някаква литература или изследване, интересно ще ми е да се ограмотя.

20

Гошу

преди 6 години

Аз пък нещо друго не мога да разбера. След като всички живеем в 21 век и сме наясно, че парите са всичко в днешно време, защо има толкова много пуритани из сайтовете, дето искат някакво католическо, манастирско благоприличие и морал? Абе хора, осъзнайте се, вземете се в ръце и се огледайте. Не разбирате ли, че това което искате, няма как да стане. Още Фройд е казал, че либидото е главния двигател на нашата цивилизация, а че някой правят от това бизнес, не виждам нищо лошо

19

Мерещ с тъпомер

преди 6 години

До АзНали знаеш, че само простите хора се хващат за правописни грешки?

18

Гошу

преди 6 години

До съпругът:))) Не е омъжена, гадже й е и наистина не знае какво работи, но това всъщност няма голямо значение. И защо на мен? Аз никой не изнасилвам или принуждавам да прави нещо против волята си. Всичко е взаимно и за пари :)))))))))

17

Аз

преди 6 години

Става ми страшно неудобно, когато се подигравате на разни миски неграмотни, а написаното от вас е пълно с правописни и пунктоационни грешки. На ваше място щях да умра от срам!