26

Кьорсуфра

преди 6 години

Този *** що не вземе да се скрие че вече му ядохме попарата веднъж.която скрито открито струваше оклу половин милиард на ,,богатия,, бг данъкоплатец.Така че да не го постигне участва на други лица от височайшите усоби.

25

Laknero

преди 6 години

Christianskite offshori iskat christianski sultanat...

24

Анонимен

преди 6 години

До Герчо с тамбурата: Герчо, не знаеш сигурно, но Народният съд, който изтрепа под влияние на болшевиките и нашите комунисти цвета на българската нация, произнася всички присъди не в името на народа /както пишеше в учебниците на НРБ/ а "в името на Симеон Втори, Цар на българите". Това е. На Царя и на малкото пръстче не могат да стъпят нашите пишман-демократи и прочие некадърни хора. И ти Генчо не можеш. Хайде със здраве и не се сърди човече!

23

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Симоне, не ти ли тежат на съвеста хилядите смъртни присъди, издадени и изпълнени в името на теб в годините преди 9.9. 1944 година, та искаш още?

22

Партизанката

преди 6 години

Интересно... някой да посочи държава, която има едновременно за глава цар, президент и премиер... Ние сме прецедент в световната история! Хем с цар, хем с премиер за водач,(председател на народното събрание(който по Конституция се води глава на държавата), хем с първа дама - президентша... видяхме Мелания Тръмп, да не изостанем по - назад.Смях, смях, и само смях! Да ходиш на президентски избори, на избори за премиер... и това през няколко години... Всичко е порно - абитуриентски, избори...

21

Краси

преди 6 години

Голям крадец, голям измамник!Но пък и мноооого на брой *** в РБ, които гласуваха за него.

20

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 9 Изобщо не си прав.Борисов и ГЕРБ са рожба на Станишко.Докато Бойко беше кмет на София Станишко му правеше мърсотиики , не му даваше пари и гледаше да го провали.И Бойко си каза : Я да ти кажа аз на теб пл..х смотан, къде зимуват раците.. И те така.

19

ъгхъуийнмухбът

преди 6 години

Най-добрия премиер и цар. Да е жив и здрав.

18

Загрижен

преди 6 години

Предстои ни председателство на ЕС. Няма ли кой да се погрижи за премиера? Вижте му шията,спрете му туршията, вижте му осанката,спрете му луканката,че пак ще се наложи Светиня му с недовиждането , да му ходи на свиждането.

17

Паметлив

преди 6 години

Е.г.а.ти наглата фамилия са Кобургите-направиха от България маргинална държава и пак налитат да командват!Щетите от 800-те дни-отделно!Пълна забрана да влизат в България-това е решението за д.о.лните им мераци.

16

Lens

преди 6 години

Pensionirani izvetreli bg generali s metresite si i detroniran pensioner na 80 godini monarh....eu lideri...?! Mamma mia...europeiska monarhicheska pensionerska mafia...Abe da napravim edin referendum i da izlizame ot eu, kakto napraviha i drugite europeici predi nas......podariavame im bez pari bg pensionirani generali i bg detroniran pensioner monarh...toz europeiski souz beter arabski sultanat i halifat.

15

Леле,лелееее,

преди 6 години

Мутрите отново кроят нещо. Пак ще има далавера. Тези двамата винаги са там,където има много пари.....Пари и прожектори.

14

д

преди 6 години

Така е ,всеки има роля в тиквеното управление.Дядо старейшина,а Слави глупавия шут.

13

Анонимен

преди 6 години

Пътнико свиден...

12

как не го е срам !

преди 6 години

Тоя доведе една тумба гладници /семейството му ,и сега се пазари и за тях пари да докопа -да живеят царски на гърба на Българския народ !

11

Хо.

преди 6 години

Но той защо не живее тука в България, та нали много милее за нея кво не го кефи тука?.... хахахай. HI

10

:(

преди 6 години

Този направи много лоши неща на България и българите, но най-лошото е, че вкара Тиквата в политиката. Заедно с Доган и агент Гоце го направиха генерал и главен секретар на МВР.

9

Анонимен

преди 6 години

Съветат ще бъде учреден на 11 юни от Борисов...Да оставим настрана съветАт. Едва четат, че искаме да пишат правилно! По-интересна е датата 11 юни в бъдеще време, която за лето 2017 е минало време...

8

Анонимен

преди 6 години

Да не си ни пипнанал горите, старче!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Недейте така бе, тоя заедно с Доган са създателите на проекта ГЕРБ. Именно те вкараха Биби в политиката за да провежда интересите им.