184

Петкан

преди 6 години

Най-добрия избор е Юрофайтъра ! Но несъмнено ако се вземе един Су-35, ще е най-добре :)

183

Анонимен

преди 6 години

"Офертата за F-16 не е била оскъпена, но е трябвало основната част от плащането да бъде в първите две години " : след това старите бракми няма да могат да летят

182

АTAKICT

преди 6 години

До АнонименАМИ ДА И ДВАТА СА П---СКЪПИ 1МИГ--29 ---16 000 000 А ГРИПЕН---100 000 000 ОЧЕВАДНА КОРУПЦИЯ ЩЕЛИ СМЕ ДА ЯБОРИМ ВСИЧКИ СА ЗА ДО СТЕНАТА

181

Анонимен

преди 6 години

Искам да видя кога в този руски сайт ще се появи съобщението за изстрелването на BulgariaSat-1. Изглежда че порусначените редактори на сайта чакат тази новина да се появи най-напред в ТАСС и чак тогава да я препечатат заедно със задължителната руска критика към събитието.

180

Анонимен

преди 6 години

Резидента Радев и клозетната пачавpа за руски нyжници Каракочанов убиха окончателно бъларските ВВС и успяха да ги извадят извън НАТО по заповед на московските началници. Изборът на извън натовският Грипен е най-голямото предателство спрямо България извършено през последните 15 години.

179

Анонимен

преди 6 години

До ПиночетЗа това ли кой де ги барне ги сваля като круши тези нещастни недоносчета без нито една въздушна победа.

178

Анонимен

преди 6 години

Купете Су 27 и Миг 29 - ще ви излезе по - евтино! И са по качествени и сигурни!

177

Инж.

преди 6 години

Абе хора, дайте на нашите момчета ( разбира се говоря за преподаватели, студенти и въобще целия научен състав) няколко милиона лева и току виж сме разработили технология, че даже и произвели собствен изтребител ( примерно " булгарфайтер" :)). Пък после ще имаме бая материал за плюене по наз самите.

176

Stamat

преди 6 години

A6kolsun!

175

l

преди 6 години

bozhe kolko tapi i zombirani komentatori v tozi sait

174

Анонимен

преди 6 години

И агнето сито и вълка цял. Няма да са американски. Путин Велик. Няма да са руски все пак. . . .

173

Shopp

преди 6 години

Финландците не са викинги, тапир.

172

Анонимен

преди 6 години

Нали са все викинги, извинявам се за грешката.

171

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да се купят от руските су-та. Много са ефектни за шоу и за паради. А като гледам на нас за друго не ни трябват. Ако сме по скромни можехме да минем и с чешките елки.

170

Виктор

преди 6 години

До АнонименНе Финландци а Шведи

169

Shopp

преди 6 години

Грипен е по-слаб от Ф-16 по всички линии.Четете, а не дрънкайте глупости.

168

Анонимен

преди 6 години

Олекна ми, че няма да се хвърлят едни милиарди за техника трета ръка, която е по- добре да се даде за скрап. Еврофайтера е много сложна машина и поддръжката и е много скъпа, единственият добър избор е на Сааб- Грипен. Добро самолетче и ново, а ние с руснаците няма да воюваме, така, че е отлично решение. Друг е въпросът, че финландците не знаят какво е това да дадеш подкуп и нещата може да забоксуват сериозно. Нашите тикви без подкуп даже не се и бръснат!

167

Запознат

преди 6 години

До реалноста--177;Една от версиите за Корейската война е да се изпрова МИГ--15. Двигатела му е копиран от Рлс Ройс. 1946 Атли ,премиер на Англия подарява на Руснаците такива свигатели.Руснаците в началото на ***. война имат превес защото САЩ са с витлови самолети. С вкарването на Ф-86 Сейбър във войната нещата корено се променят.

166

Запознат

преди 6 години

До 173;А казвал ли ти е някой колко си неграмотен?

165

Запознат

преди 6 години

До реалноста--172;По време на Корейскатая война свалените самолети са 10:1 в полза на САЩ. Сталин предизвика Корейската война . Той проповядваше че тогава е най удобно за ТСВ, защото Германия и Япония не са готови.САЩ им проведоха тогава наказателна операция. Унищожиха им 5 бази в близост до Владивосток. Унищожиха им 103 самолета.