46

Nd

преди 6 години

До АнонименMongo pravilno !

45

Касиер

преди 6 години

До Русия е великахонорара от 4 рубли и 11 копейки ще получите с наложен платеж в офисите на ...Можете да го получите и на ръка от МФ на раша

44

shall we!!!!!

преди 6 години

До BREXIT FOREVER!

43

Свободен българин

преди 6 години

До Русия е велика - "Крим е руски, свикнаха ли лицемерните англичани??" - Пич, каква ти е болката? Нямаш ли си друга грижа, че си се затръшкал за успехите на руската имперска политика?

42

Баба Пена

преди 6 години

Този референдум показа, че по важни въпроси не трябва да се питат хората, а само вещи лица които да носят отговорност за решението си. Каквото и да говорите, какво разбира Баба Пена за АЕЦ, ЕС, НАТО и други въпроси ...?

41

Бай Джони Леш

преди 6 години

Българите с Британско гражданство гласуваха за брексид-не искат българи на острова....

40

Анонимен

преди 6 години

Горките ирландци за тях никой не помисли, те ще са тотално изолирани след като Великобритания напусне ЕС.Ами шотландците който гласуваха против Брекзит и искат да останат тъпата Мей не им даде да проведат втори референдум за отделянето си като самостоятелна държава от Англия и сега дори не могат и да кандидатстват за влизане в ЕС.

39

кака Стрина

преди 6 години

Тази Тереза Мей е една сврака която няма да свърши никаква работа и ще опорочиизлизането на Великобритания от Европейската общност. Преговорите трябваше да гиводи Фарадж за да може да изгони тези 3 000 000 навлеци които се намират на територията на страната им !Защото цялото това начинание от страна на англичаните, иначе ще си остане една ... дундурма !?

38

Анонимен

преди 6 години

Бреекзит е резултат от хибридната война на Путин със запада и показа,колко необразовано е британското общество,поради което може лесно ,да бъде манипулирано.Англия е пълна с изпрани руски пари и не смее да се опълчи на Путин,защото това ще предизвика сътресение на финансовия пазар,както и проблеми с руската диаспор,живееща там.

37

BREXIT FOREVER!

преди 6 години

България ще води преговорите по излизането на UK от EU и София ще се напълни с англичани другата година. COOL!!. Предлагам да осигурим постигане на възможно най - благоприятните преговори за Обединеното Кралство тук, за да получат и българите в UK същото отношение! Shell we?!

36

Анонимен

преди 6 години

Брезкит да се превежда на български "Бризлизане" или "Бризхождане". Британците вкарват роби за *** работа, а после не искат чужденци. Ще се ислямизират отвътре и ще станат заплаха за цивилизацията и трябва ние да ги изгоним от цивилизована Европа.

35

Анонимен

преди 6 години

51% от Англичаните са за Брехит49 % са против БрехитНормално е тези 49 процента да си задават въпроса защо им е този Брехит, към тях се добавят и останалите Европейци които сме нямали право на глас в Англия.Но и не разбираме особеностите на Англичаните.Самите англичани не могат да обяснят тяхното си решение логично , но си държат на него.Т.е. те не държат на логичните неща а на нещо друго ,Просто различия.Разни хора разни идеали.

34

Анонимен

преди 6 години

Съгласна съм с 51, много обмислен ход беше това излизане на Великобритания от ЕС.Една година от референдума . Смятам да го отпразнувам. :) Англичаните са много готини хора.

33

Анонимен

преди 6 години

Брекзита беше за да не се прекарате. Както и да се завъртят нещата богатите ще намерят начин да съществуват и само единици ще паднат до най-ниското ниво. За повечето останали ще има намаляване на жизнения стандарт. Винаги в империите рано или късно започват сривове по посока на нивото на техните колонии. Жалко, но факт. Щастието за едни е нещастие за други.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Знаят ,мнооого добре знаят защо излизат . След време ще разберем защо излизат ,,лузърите ,, Ама останалите, ще сме момата .

31

Аххъ

преди 6 години

ИДВАМ ОТ БЪДЕЩЕТО. АЗ СЪМ АХХЪ И СЪМ ХРОНОНАВТ.Веднага щом Англия излязе от ЕС ще се раздели на три държави.Англия ще бъде изхвърлена от НАТО.Англия ще бъде изхвърлена от Америка.Англия ще бъде нападната от азиатска държава.Лирата ще се срине.Англия няма да съществува.Милиони емигранти в Англия ще умрат по време на военните действия.

30

Гост+

преди 6 години

Защо ни беше Brexit? - Аз мислех, че защото сте Great - Велики!....

29

Анонимен

преди 6 години

станаха за смях в целия свят с тоя брекзит, няма такива лузъри!

28

Хм

преди 6 години

Ако някой си мисли,че Брекзит-а се случи заради прищевките на група отк.ачалки като Фараж-много се лъже!Ев.реите от Ситито,дето реално управляват UK биха ли се прецакали?Просто знаят какво ще се случи с ЕС и своевременно се оттеглят!Откъде знаят ли?Ами те са част от организацията която го планира!А случващото се сега са котешки каваци и игра на *** ми-дойди ми.А с ЕС ще станат много лоши неща-той ще стане жертва заради спасяването на САЩ.

27

Анонимен

преди 6 години

Оставането в ЕС е единственият шанс Великобритания да продължи съществуването си в днешните си граници. Брекзита ще остави Англия и Уелс и цялото кралско величие на UK в миналото.