29

Таню

преди 6 години

До АнонименУжаст! И аз така се наложи да изходя 70м(!!!) поради невъзможността на едно приятелче да паркира баш до папура. Като го попитах, какъв е проблема да се походи малко ми отговори, че някой ден като съм имал деца, съм щял да знам отговора... И си плати, пича!

28

абсолютно вярно

преди 6 години

До Анониментова е далавера на Данчо Ментата, сигурно милиони е изкарал за има-няма 10г. рекетиране. При това с напълно непроверяеми приходи, т.е. 99% печаба. Такива са всички от ДПС - бетер sиганска работа.

27

Анонимен

преди 6 години

Това е тъстът на Й. Цонев и случката се повтаря всяка година! "Нивата" е придобита с фалшиви свидетелски показания, "билетите" са т.н. макулатура, купува се на кило и приходите не се контролират. Всички в Синеморец (местните) знаят, знае и кметът на Царево, ама си траят!!!

26

НАП

преди 6 години

До АнонименДанък плаща ли? Фактури дава ли?Ако държавата иска, може да го скъса от проверки, и тогава ще отвори пътя сам.Но държавните човеци са купени!Бокйко, само ти можеш да помогнеш :)

25

Анонимен

преди 6 години

Ало, глупав ли си или просто не си стъпвал там-до пясъка с кола и да искаш не можеш да стигнеш,освен по един заобиколен път.Никой не го прави.Силистар е разположен горе-долу по средата м/у Синеморец и Резово.Пожелавам ти успех с ходенето пеша,особено през лятото.А тези които ходят с коли плащат не на държавата или на концесионер за паркинг,а на един селски тарикат който е намерил начин да ги изнудва.

24

Ало

преди 6 години

Това там отдавна не е див плаж. Който иска да ходи до плажа с кола, да паркира на пясъка - да си плаща ! Който не иска да плаща, да ходи пеш, а не с кола !

23

Анонимен

преди 6 години

има един абсолютен минимум под който няма как да се обособи парцелкато са 20 метра, да вземат да го заобиколят ... или те са надълго и парцела е 20х1 :)

22

Анонимен

преди 6 години

До коментар 22 - няма как да направи паркинг, защото парцела му е има-няма 20 квадрата.Просто човека си е купил по неведом път една шепа земя на правилното място,за да може да рекетира посетителите на плажа.

21

К3Л

преди 6 години

И после държавните "ГлАви" призовават: "Изберете българското черноморие".Е как да стане - на север от Бургас *** на Европа пие и повръща фалшив алкохол за жълти стотинки. Целият Бургаски залив е замърсен от фекалиите на същите тия, защото парите за пречиствателни станции потнаха, ясно къде. На юг алчни и неграмотни *** се опитват да докопат парче от баницата, пък било то и чрез обикновени ниви... Сбогом, любимо черноморие! Уви, не ставаш вече... И ние хващаме към южните съседки...

20

Анонимен

преди 6 години

ама е доста *** тоя. вместо да слага бариера с която ограничава достъпа, да направо платен паркинг със сянка. Така пак ще си събира парите, всички ще се бутат при него и никой няма да мрънка.

19

Анонимен

преди 6 години

само така, само такана който не му харесва, да емигрира, какви са тия работи

18

мишо

преди 6 години

И нали е резерват парка, защо плажът е даден на концесия ?

17

Анонимен

преди 6 години

Никой не иска да паркира на плажа, то няма и как.За който не е ходил на Силистар-на ок. 20м. преди подхода за плажа има широка поляна с малко дървета.Там паркират колите.Преди тази широка поляна има малко парче земя,покрай което минава пътя-там е имота на тъста на Ментата.Заради отсъствието на регулации (там път по кадастър няма),той претендира че пътят е част от имота,слага бариера и иска такса.Никой гък не му казва,общинарите са негови хора,а Данчо още е дупетат.

16

Анонимен

преди 6 години

На Силистар доколкото си спомням ситуацията беше че за да стигнеш с кола до плажа или минаваш по пътя през въпросната нива и си плащаш или минаваш по други път и не си плащаш но пътя те води в друга нива провъзгласена за паркинг и там пак плащаш. Същата цена. Избора си е твой. То и плажа не това което бе едно време . по голямата част е дадена на концесия. Така че любителите на дивите плажове единственото диво което могат да намерят на Силистар е дивата българска алчност и простотия.

15

Анонимен

преди 6 години

Единствения въпрос тук е защо тази нива е продадена , как така купуваш нивата пред плажа , морето пак ли е твое , каква е идеята зад тази продажба , еми да купи тогава и самата плажна ивица и да загради и там , какви са тези безумия , да вземат да купат и пътя към Витоша , направо ще въртим кръкчета само в Градовете и някои села , това е държавна собственост и не трябва да се продава , за каква свобода говорим иначе ако достъпът до плажовете е частен

14

Анонимен

преди 6 години

Сега е момент онзи кораб пак да пътува от Ахтопол до Силистар както през 2012 и 2013 :)

13

само питам

преди 6 години

Там не играеше ли тъста на МЕНТАТА?

12

Анонимен

преди 6 години

Имам чувството, че Силистар не е към държавата, щом не взимат мерки. Този човек е взел НЕЗАКОННО имота!

11

murku

преди 6 години

Да бе ниви били, бил съм там - тия ниви са само пясък и чукари, отделно терена е неравен това никога не е било нива и някой *** се е нагушил с измама. При една истинска проверка, в истинска държава тия "бизнесмени" ще свършат всичките в затвора

10

Анонимен

преди 6 години

Е, вече е свободен пътя. Лошото е, че държавата не прави нищо.