10

люлин 5 блок 515 вхо

преди 6 години

Aсaнсьорa се обслужвa нa черно.Къде сa контролните оргaни дa се зaемaт със случaя.Съоръжението нямa технически пaспорт.Нямa фaктури, нямa подписи.Изложени сме нa опaсности.Лицето, което го обслужвa не рaботи в оторизирaнa фирмa.

9

тиква

преди 6 години

И така 2-3 тиквени мандата ловим, глобяваме, таксуваме смазваме народа. 3аплати и пенсии не вдигаме. Лош матрял и на туй отгоре се осмелява да укрива пари от Тиквата.

8

BG СМЕШКИ

преди 6 години

то тва е проблема че без далавера нищо не помръдва у БГ !!! с тва мислене продажно за келепира и длаверката Бай ганио СЕ докара до тука .....

7

бг простаци

преди 6 години

до 6 : точно така ! - селски тарикати на дребно ! цепи стинката на 2 .... тарикатлъщини , схемички , далаверки .......

6

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че след известен период от време, ако се докаже, че няма нужда от телефона и той не върши работа, може да се заведе дело.

5

Анонимен

преди 6 години

След безсмислените телефони в кабината, следва сателитна връзка през спътника на Булсатком. Някой трябва да го плаща този спътник! Вие какво си мислите!? Бързо вадете пари, защото знаете ли какъв кредит има да се връща.

4

Пипи

преди 6 години

Остава да се добави: Платена информация.

3

Анонимен

преди 6 години

Ще ги хванете за асансьорните въжета, никой не е длъжен да ви оправя асансьорите. Oправяйте си ги сами като много разбирате и плащайте няма такава глупост рабтника да плаща за туй че е работил.

2

бг смешки

преди 6 години

държава НЯМА ! контрол сътвоетно също ....... 6 месеца не можем в нашият блок да минем технически преглед - годишният ! асиронният техник просто не идва .... кой го контрлира - НИКОЙ ! както и парите на държавата ..... обаче българина не е научен на ред и дисциплина и за тва стават тия неща у *** ....

1

Анонимен

преди 6 години

ха,добро утро !