108

Прихванал

преди 6 години

Какво точно е прихванал? Нали не е лятял над Полша или вече се прихваща всичко на 10000 км около границата.То с тази логика всички държави ще се прихващат нон стоп. Намирисва на развалена риба и Поляците играат по тоягата на САЩ да дразнят Русия.Жалка история.

107

Анонимен

преди 6 години

Само харчат керосин за глупости.

106

Анонимен

преди 6 години

виж със какви глупости се занимавате,да ви имам времето

105

Питам

преди 6 години

Колко пъти ще я пускате тази "новина" ? Вече цяла седмица. Нищо необичайно няма.Е, Шойгу се е изплашил малко , ама малко....

104

Анонимен

преди 6 години

ps. паpaзитче, айде бързо почвай отново да превключваш прокситата да сложиш 10 минуса за 5 минутки на последните коментари. Бързо, бързо, животът ти няма друг смисъл.

103

Анонимен

преди 6 години

До МодерaторaНай-вероятно ти си онова пapaзитче, с 10те подобни коментара преди това. Пapaзитче, знам, че ме четеш. Знаеш ли каква е основната разлика между мен и другите хора като мен и теб? Ние след малко отиваме на работа, където цял ден ще работим и ще сме полезни за обществото и страната. Ние се трудим и с труд изкарваме прехраната си. А ти пишеш безсмислени коментари в сайтовете. Ти пapaзитираш. От теб нашата икономика и страна не се нуждаят.

102

Анонимен

преди 6 години

До МодерaторaТова, че 4-5 психично нестабилни се състезавате да пишете простотии не ви прави 90% от общественото мнение. Така като гледам на избори все десни евро-ориентирани партии печелят. Що така?

101

Жоро павето

преди 6 години

Сегодня.бг съвсем ме объркахте ве.....Тая тема я изтъркахте и съвсем окепазихте от преписване :)))))))) И ко се оказа сега? Ф-16те били полски(що са в множествено число не вденах,щото аз само един видех де).....хахаха.Пътническио самалъот бил руски и у него съде руски *** имало (тука май спорове нема)....А у Су-тата да не са седели зелените човечета пак (със сигурност беха поркани щото единио много са люшкаше)....:))))))))

100

Анонимен

преди 6 години

Тук пишат болно хора идиотщини! Явно за пари, не виждам друга причина.

99

Анонимен

преди 6 години

звездичките да се четат като "пapaзит". Защото от *** като него светът няма полза. Не знаят защо живеят, просто няма смисъл от тяхното съществуване.

98

Анонимен

преди 6 години

Шойгу е оцапал памперсите ХАХАХАХАХАХА

97

Анонимен

преди 6 години

Поляк е диагноза, а не националност.Освен това всичкин ги мразят. И! руснаци и западноевропрейци.

96

Анонимен

преди 6 години

До 156Брей много внушителен тоз су бе мани.... Ама така като гледам ф-а не му пука особено. Ходи се лекувам ти.

95

Анонимен

преди 6 години

Егати психично нестабилните коментари вие русофилите сте се изчанчили напълно.

94

Анонимен

преди 6 години

Шойгу е отпивал столичная, докато не са му развалили кефа.

93

до 156

преди 6 години

Твоята истина е това.

92

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абе, не знам кой кого е изплашил ...Гледах репортажа ...Едно натовско самолетче пърхаше в далечината около самолета на Шойгу няколко минути, докато зад него се появи един доста внушителен руски Кумчо Вълчо Су-27 ... :)Острата му муцуна подуши дупенцето на натовчето и онова взе да се отдалечава ...Който е гледал репортажа знае, че това е истината.

91

Анонимен

преди 6 години

Ало, "тракиеца", ти що пишеш на славянски, а не на тракийски? А тракийски владееш ли добре? А изобщо, кажи ми една тракийска дума? Някво тролета пак се нацвъкаха кат гомненца на тезгях тука...

90

Анонимен

преди 6 години

То не бе Shoop, SpaxeX, Странджата, Василев и какви ле не превъплъщения на сатаната, сорос вербувал нашите дребни душички за един пробит долар.Сега с този TRACIAN POWER, уцелихте десятката, нищо че този е от простоватите, ама става за пълнеж.В Сирия има свален американски или израелски самолет.Това вече е сериозна и много добра новина.

89

Анонимен

преди 6 години

До TRACIAN POWER ти от кое тракийско племе си ? Така както гледам как си настървен, ще позная, от древното тракийско племе сорос.Ама ние славяните и Българите от къде да знаем, от къде е тракийско, и от съде да почнем да ди правим държава.Ама слагайте табели бе, тук е TRACIAN POWER, и Българите и другите славянски народи, нямаше да си направят държави върху вашите територии.Май си Fucking shit, and TRACIAN shit.