3

БГ Реалност

преди 6 години

Онзи ден си купих кайсии-големи,сочни,тъмно оранжеви на външен вид...обаче вкусовите рецептори след малко усещат нещо от рода на кисела гума .ОТВРАТ!

2

До Не стават

преди 6 години

Затова пишем по форумите и се опитваме да стигнем с мнението си до парламента, като отиваме на събрания-срещи с наши депутати - настояваме да се спрат безумните помощи, чрез които се създаде армия от неколкостотин хиляди пълнолетни безделници, повечето от които нямат дори основно образование.За тези хора има благодатна работа - овощарство, градинарство, животновъдство, пчеларство. Продукцията им, ако е натурална, ще струва луди пари и ще бъде конкурентноспособна на международните пазари!

1

Не стават

преди 6 години

Само че не тези кайсии които са залели пазарите и супермаркетите Вървиш между отрупаните сергии и грам аромат не усещаш.Вкуса също не е като на нашенската /не толкова ,,красива"/ кайсия или зарзала.Който е ял и брал ,разбира за какво говоря.Въобще- утрепахме си ,,вкусното селско стопанство"Ако в тъмна стая ти дадат да опиташ Кайсия.ренглота,праскова или круша ,трудно ще познаеш какво е .Всичките имат еднакъв вкус,тоест -никакъв.А дървените и жилави дини и пъпеши???