4

Анонимен

преди 6 години

Скубев ви косите, ритници.Заплахи дори и за още по-лошо нещо,че е възможно да ви се случи. Като да ви саблече гола и да ви пусне се разхождате така навън. Да ви хвърли през балкона и прочие.

3

Анонимен

преди 6 години

Един човек,когато знае,че е неудачник в живота с жените,връзките,работа и прочие.Освен да си повярва,че е по-добре от вас е когато ви скапе емоционално и физически.Първо ви цака по самочувствието, личните заслуги,след това от неприемането,че някой е по-способен от него физически. Като започне да ви наранява.Неспособността да се справи с проблема с емоцията.Избива в агресия към вас.Вика,крещи,обижда обеден е че вие и само вие сте виновна.След,това започва с физическа саморазправа юмруци,шамари

2

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да споделите не иска ли да ви слуша,всеки път ви апострофира,чак гневен че му споделяте какво ли не.Не е нормално, това.Този човек изпитва органическа непоносимост към вас,като човек и към вашите лични, преживявания и успехи.Колкото повече се изкачват по"стълбата на успеха", той ще твърди,че сте непосредствена фльорца с 2 грама мозък.За да ви е гадно и да се чувствате зле.

1

Анонимен

преди 6 години

Така е, за съжаление.