8

Анонимен

преди 6 години

Гнусни, дразнещи безброй много бълхарници.

7

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не искам така да ме "обича" - ръце и крака издрани от "любов" и тъй като нямаме мишки в апартамента ,понякога осъмвам с кокали,кюфтета и хляб в леглото .*** какво да я правя -аз наистина я обичам .

6

Един българин

преди 6 години

Донякъде има нещо вярно, донякъде няма.Нашата котка например ни ухапва леко, когато иска да си играе с нас. Защо Михаела вижда във всички жестове на котката само любов и нищо друго? Тоест, тя любовта е ясна и без жестове, не е нужно да я показваш непрекъснато.А една котка за да иска да си играе то е ясно че ви обича, иначе нямаше да иска нали?А да, и ухапването изобщо не е болезнено - просто се усеща. Котките все пак са умни, макар и не колкото кучетата. Ако ви ухапе истински ще ви разкъса.

5

Един българин

преди 6 години

До: номер 2Едното няма нищо общо с другото. Хищникът е животно, което се храни с месо. А за да си набави храната, той ловува. Нищо повече.Един бик обаче, който е тревопасен и не убива животни за да се нахрани, ако го разярите може много по-лесно да ви убие от една котка, да ви набоде на рогата и да ви метне във въздуха, да ви стъпче...

4

Анонимен

преди 6 години

В Ютюб можете да намерите една хумористична песничка по тази тема, на руския шоумен Семьон Слепаков. Казва се "Котозависимость". Просто го написвате в търсачката и ви излиза. Много е забавна!

3

Анонимен

преди 6 години

Мили създания!Един човек,като ви има за много мил човек,обича ви и сте му свиден,благ.Нарича ви коте,мърчо...,мррр.Този човек много държи на вас!Много ви обича, много сте му сладък и мил!!!

2

Профи

преди 6 години

Изумителни, колосални простоии. Котката уважаеми, е най свирепия хищник в съвремието ни. Да, тя ще се храни от трупа ви ако сте починали наскоро, въпреки че сте я отгледали от малко коте.

1

Мъррррр

преди 6 години

Сладки, пухкави, мъркащи душици!