61

Анонимен

преди 6 години

Едно е деца да играят и да викат а друго е да организират културно-масово мероприятие - концерт. Има си места за концерти. Наричат се коцертни зали, театри, опери, читалища. Когато концерта е на открито се иска разрешение от общината и се договарят условията. Улицата и детските площадки не са място за концерти или за репетиции независимо дали са деца или не. Гайдата е доста шумен акустичен инструмент и колкото и да е талантливо детето никой не е длъжен да му слуша репетициите. 112 е трябвало.

60

Анонимен

преди 6 години

водата да е студена, за най-силен ефект!Някой пък може да си хареса тъпан, и той ли е нормално да се раздумка в града пред блока щото бил дете разииш ли! Аре май,ната ви селска!

59

Анонимен

преди 6 години

на тоя *** с гайдата, един леген с вода 15-20 литра и няма да повтори !

58

Анонимен

преди 6 години

Децата не са тоалетна хартия, за да може нас...ани родители (такива които не ги възпитават и бягат от отговорност) да си избърсват нас...аните зад...ници!Преди някой да създава деца само защото трябвало да се разпише, че видиш ли и той бил голям и можел да прави/цвъка деца, да се научи и да ги възпитава и да носи отговорност за техните действия!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Има "Закон за етажната собственост". Там е указано кога може да се шуми и т.н.Децата трябва да се възпитават и да се научат на думичката "НЕ", защото въпреки че са деца те СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС ЗАКОНИТЕ И С ДРУГИТЕ ХОРА!Оправданието "ами дете е, то не разбира" не важи, защото това дете си има родители и те ТРЯБВА ДА ГО ВЪЗПИТАВАТ!Какво правим ако едно дете хване един нож и както си играе наръга някого?!? Пак ли ще важи оправданието "ами детенце е, играе си".

56

Потресена съм

преди 6 години

Чета тук че хората били много уморени от работа и искали да си почиват, а пък видиш ли децата им пречат! Замислихте ли се, че и вие им пречите бе! Гоните ги, крещите им, правите им забележки да са по-тихи! Това са деца!!!! Къде да отидат, за Бога?!? Що не се наемете на някой възрастен като вдига шум - я с чалга, я с ремонт? На децата сте силни! Да я закриват вече тая държава и да се знае!

55

Анонимен

преди 6 години

Как пък разбраха, че е гореща вода? Пълни лъжи

54

Анонимен

преди 6 години

Децата им пречели да си гледат телевизията видиш ли, а пред тумба от пияни шведи ни гък ни стон - ами марш на село, бе ***. Това не е никаква изненада варненци са най-наглото просто мьекащо стадо стъпвало по тази земя. Ай Ай Ай.

53

Анонимен

преди 6 години

Простаци има навсякъде !Даже и във Варна .....

52

smile

преди 6 години

обичам децата,ама наистина не е приятно-прибираш се скапан от работа,отваряш прозореца да влезе малко свеж въздух и гайда да ти зацвили..а и не мисля,че човека е искал да ги нарани,по-скоро да ги ,,прогони"..да беше метнал саксия да го захули човек,ама пликче с вода..а ,,гайдарчето"-има талант детето,поздравявам го за което..ама си има школи,учебни центрове,кръжоци..там надувай гайдата колкото душа ти иска :)

51

ves

преди 6 години

Чета коментарите и не мога да повярвам.Хора часът е 18 нормалните се събират на по биричка ,жените клюкарстват а децата се радват на един два часа свобода.Тоя дърт пезевенк като се е затворил в къщи сам и целия свят му е крив по добре да се метне отгоре.

50

Анонимен

преди 6 години

Българите мразят децата , стрелят ги със въздушни пушки , заливат ги с гореща вода ...няма бъдеще за такава нация, която не може да прости на едно дете че свири .Днес съдиха и едно дете че ритнало учителката -изкараха го най големия престъпник , а каква стока е учителката всички мълчат . България няма нужда от деца, бягайте, бягайте хора с деца от тези побеснели, изтрещели българи

49

Реалист

преди 6 години

До Неварненец(53)Сморазправата идва заради отказа на ченгетата на вършат каквато и да е работа по опазване на спокойствието на хората.

48

.

преди 6 години

Аз съм потресен повече от речника на децата, отколкото на деянието на дядката.

47

Неварненец

преди 6 години

До ВарненецИзвикахте ли полиция, като с викането си нарушава обществения ред? Аз така правя, когато някой реши, че може да прави каквото си иска, без оглед на време и място. Саморазправата под каквато и да било форма е израз на нецивилизованост (поне такова е моето разбиране).

46

Анонимен

преди 6 години

Това селянче с гайдата да си оди на село да свири на козите! Ай сиктир! Баси селянията!!!

45

Чеченец

преди 6 години

Щом защитавате *** от терасата и всеки втори с коментар едва ли не би ги избил тия от площадката сте ми ясни каква гнусна *** сте. Плюете по турци и всякакви а се не виждате как сте се озъбили срещу собствените си деца понеже видиш ли едно от тях свирело на исторически за вас музикален инстромент. А па оная чума псувала че не можела да си гледа телевизията. 100% Турския сериял хахаха. Жената е интегрирана, какви са тия гайди тука. Не е ли си Али Реза си не е работа хахаха.

44

Анонимен

преди 6 години

В БЛОКОВЕТЕ ИМА МНОГО ХОРА С ПРОСЪХНАЛИ ДУШИ.

43

Варненец

преди 6 години

През деня децата пищят, крещят, викат, а вечер пиянски и наркомански сбирки до 1-2 часа посред нощ. Човек не може да се наспи и да отпочива в собствения си дом. Ще разкажа един случай. Някакъв пиян в продължение на час крещеше искам да умра Търпях, търпях и през балкона му казах още малко да повика и може да му се сбъдне желанието.

42

Анонимен

преди 6 години

До emilia.spasowa 46Причината води следствието! Нека не почваме от следствиети! (децата)Всеки нормален човек би го разбрал!!!!!