19

не губещ надежда

преди 6 години

има съдии с двойно гражданство но никой не ще да знае техните решения са невалидни и могат да се обжалват ама чакат съдебната реформа!!!!

18

Чикън

преди 6 години

Когато видя поне един премиер и най-малко десет министри в затвора, тогава ще повярвам, че България работи срещу корупцията.

17

анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ Е ВЯРНО,ВЪВ ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ НЯМА КОРУПЦИЯ,ИМА БАНДИТИ СЪС БЕЛИ ЯКИЧКИ И ТОВА СА КРАДЦИТЕ ВЪВ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,СЪДИИ,ПРОКУРОРКИ,СЪС УЧАСТИЕТО НА НАГЛИ БЕЗКРУПУЛНИ АДВОКАТИ.

16

УжасТ

преди 6 години

Водещата вместо да се хили "умно" и да се прави на мома англичанка да си беше подготвила някакви по-умни въпроси. Почувствах се като комсомолец, който гледа руската телевизия в петък през 1977 година. Не ги ли е срам такива да се наричат журналисти? Та те дори не знаят смисъла на тази дума.

15

:)

преди 6 години

Страхотни успехи в борбата с корупцията. Всички в Парламента са мафиоти и крадци, а начело на държавата е мутра от СИК. Браво!

14

OMG_Lucker

преди 6 години

Ще го кажа (напиша) кратко и ясно: Къв напредък с/у корупцията, кви 5 лева, хахаха.

13

ТТ

преди 6 години

ЕК НЯМА ЗА КАКВО ПРИКАЗВАТ СКУЧНО НА ТЯХ

12

Ха-ха

преди 6 години

Какви общи приказки.Само в България не сме чели и чули за успехи в тази област.

11

Анонимен

преди 6 години

Тази е много тъпо парче, корупцията напълно изчезна защото вече не могат да я засекат, а Боко Тиквата мери магистралите колко са дълги за да ни каже че е построил 26км магисрали докато е ритал футбол.

10

Анонимен

преди 6 години

Има напредък - искат все по-големи рушвети.

9

Анонимен

преди 6 години

На първо място България не е страна с мафия, а мафия която си има собтвена страна. Какви подобрения може да има след като основите на тази държава са прогизнали от корупция. Цели поколения израстнаха с манталитета на рушветите. Всичко е корумпирано. От горе до долу, до най смотания селски чиновник. Как ще приемат ония продажници закони против това? Нали с това сами ще си вържат въжето! Какъв напредък?? Това убива България, и хората сами си избират палачите

8

ззз

преди 6 години

...смешни приказки от тъжни хора...

7

99

преди 6 години

Сериожа ли е Майк? Хохохо къде?????? В писането на ЗАГЛАВИЯ???????? Ако има напредък то аз съм милярдер и подарявам на всички по 20 милиона :D

6

шоу

преди 6 години

Да ама не ....

5

Анонимен

преди 6 години

И как го определиха, гледаха бг новини?

4

българина

преди 6 години

А ек кога ще има напредък срещу лицемерието и двойните стандарти? Северен поток може, южен не може, храните тук едни там други, и така примери до безкрай

3

Хахахахах

преди 6 години

Хаххххххаххаха хахахахахахах хаххххх хаххххахахахахахах хахахахахахах хахахахахАма вярват ли си?

2

zeus

преди 6 години

До zeusИмах предвид 10те процента по времето на тройната коалиция, заради което и ги изритахме от власт

1

zeus

преди 6 години

И колко осъдени за корупция по високите етажи на властта има? Дали предлаганите от Мама Цеци промени в закона за край на анонимните сигнали за корупция ще подобрят нещо, освен че няма да има сигнали? Дали до болка известните ни 10 процента под масата могат да се сравнят с тези 30 за ГЕРБ в момента и още 30 за изпълнителя на поръчката?