93

Анонимен

преди 6 години

До 92Явно нищо не знаеш за Индия, щом сравняваш Видин с Индия.

92

м..да

преди 6 години

Знаете ли оная детска приказка за двамата братя ,дето викали Неволята да им оправи счупената кола и понеже тя не дошла-се хванали и сами я оправили.? Е сега в момента ,ние сме в стадии,когато викаме Неволята. А знаете ли приказката за Орела , Рака и Щуката, които се опитвали да теглят колата? Е-това е картинка на нашите политически пристрастия и партии..Когато стигнем до етап-Дядо дърпа ряпа,ама с дядото и всички останали-тогава ще имаме просперитет и бъдеще

91

Анонимен

преди 6 години

До палач от класаИ всички те произлезли от БКП, включително и крадците от БСП

90

овеч

преди 6 години

Затова пък санкционирахме Русия,ха ха.

89

ха-ха

преди 6 години

"98 Скандинавските държави не са член на ЕС. Белгия е по-малка, не е толкова голям фактор, като по-големите и възможностите им за производство."Я пак!Само Норвегия не е.Да я заменим С АВСТРИЯ!

88

до 99

преди 6 години

Държава, която разчита само на акцизи-горива, алкохол, цигари....е обречена на тотална мизерия!Всичко е преднамерено.Всичко е продиктувано.Всичко се изпълнява с точност до хилядна от стотинката.Жална ни майка!Ама си траем, живуркаме и чат-пат джафкаме.

87

Анонимен

преди 6 години

98 Скандинавските държави не са член на ЕС. Белгия е по-малка, не е толкова голям фактор, като по-големите и възможностите им за производство.

86

???

преди 6 години

До Bebetto 77:Абсолютно си прав!!!Работя с Видин.Ела да видиш какви са капризи,претенции,искания за заплати,осигуровки?!И същевременно крайно несъзнателни,недисциплинирани и неизпълнителни?!За тях са чужди понятия,като лоялност,честност и коректност,при условие,че редовно,без закъснения си получават заплатите и им се внасят осигуровките?!Оставам с впечатлението,че са най-добри на маса и чаша,защото някой не идват дори да си получат заплатата,защото или в момента пият или вече са пияни?!?!?!

85

Анонимен

преди 6 години

97 За да има за малкия човек, трябва икономика или пазар, при нас е ориентиран за внос. Следователно малко предприятия, -> малко работни места, -> ниски заплати защото всички са заменими. Евтина работна ръка. Закони има, няма икономика. Отново пример най-базовите ни нужди са внос. Кауфланд, немска фирма, която внася стока от ЕС безмитно от производители с огромни субсидии(много по-ниски цени)и разбива българските производители.Тези пари напускат страната->наши фирми фалират->няма работни места.

84

Анонимен

преди 6 години

Франция, Германия, Англия, Испания и Италия+БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ, НОРВЕГИЯ, А НАЙ-ВЕЧЕ ДАНИЯ!!!

83

Анонимен

преди 6 години

В БЕЛИЯ СВЯТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ( НЕ МОНОПОЛИСТИТЕ) ФОРМИРАТ ЛИЧНАТА СИ ПЕЧАЛБА ТАКА:50%+НАЙ-ВИСОКАТА ЗАПЛАТА ВЪВ ФИРМАТА.У НАС: 2000% +ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ????ЗАКОНИ ТРЯБВАТ.АМА ТАКИВА, КОИТО ДА ОБСЛУЖВАТ МАЛКИЯ ЧОВЕК.....

82

Анонимен

преди 6 години

94 Е преди дни имаше статия че Видин спечелил награда за най-добрият град за живеене в България. :D

81

Анонимен

преди 6 години

93 Няма как всички по-слаби държави биват поглъщани и превръщани в консуматори от по-големите държави, за тяхно развитие. Пример ЕС. Колко държави в ЕС са добре? Франция, Германия, Англия, Испания и Италия. Всички останали показваме огромен % на увеличение на държавният дълг. Докато внасяме стоки от тези държави безмитно, а за да е сигурно, 12г преди да влезеш в съюза трябва да си отвориш пазарите безмитно за техните стоки за да се наложат и да избутат местните. ПС:и Холандия и Полша.

80

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо, ама във Видин няма много българи. Северозападна България прилича повече на Индия, отколкото на балканска страна.Рано или късно ще си платите затова, че ни омангалихте и съсипахте. С лихвите ще си платите, шопари нещастни.

79

ДО 90

преди 6 години

АКО ВСИЧКО ОТ ПАЗАРА СЕ ПРОИЗВЕЖДА У НАС- МОООЖЕ БИ!НО У НАС ВСИЧКО Е ВНОС - И БОК.ЛУЧАВАТА ХРАНА...И СТАРИТЕ КОЛИ.....И ЕВТИНКИТЕ ПАРЦАЛКИ .....

78

Анонимен

преди 6 години

91 Това не е уточнено. :) Важното е да гледа себе си, а как точно не е определено.

77

ДО....

преди 6 години

''Ако индивида се стреми да живее добре, то цялото общество ще е добре, затова капитализмът работи.''ИНДИВИДЪТ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ СТРЕМИ ДА РАБОТИ, А НЕ ДА КРАДЕ И ДА ТРУПА НА ЧУЖД ГРЪБ....

76

Анонимен

преди 6 години

89 Че държавните служители, адвокатите и депутатите плащат данъци ... 2ро данъците не се смятат на месец, а на година. 3то ако се повишат с 50% заплатите то с 50% ще скочат цените ... даже с повече.

75

Анонимен

преди 6 години

А бе, вместо да правите само констатации с тези статистики, вземете да сметнете колко са работещите, какви осигуровки внасят и защо сме на тоя хал. НЕКА ВСИЧКИ ПЛАЩАТ- И ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, И АДВОКАТИ, И ДЕПУТАТИ. ДАЛИ ПЪК ВМЕСТО 2 МИЛИОНА С ВНОСКИ 200 МИЛИОНА...АКО РАБОТЯТ 3 МИЛИОНА И ВСИЧКИ ВНАСЯТ ...А АКО ЗАПЛАТИТЕ СЕ ПОВИШАТ С 5О%, ТО ВНОСКИТЕ ЩЕ СА 500 МИЛИОНА. НА МЕСЕЦ 300 МИЛИОНА ПОВЕЧЕ. НА ГОДИНА 4 МИЛИАРДА!КОЙ ИСКА ДА СМЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ????

74

Анонимен

преди 6 години

86 Ами те са ... то това е капитализма(индивидуализъм), аз да съм добре - другите да се оправят. Дори мислителите и философите на капитализма го казват. Английски лорд не му помня името(1938) ''Ако индивида се стреми да живее добре, то цялото общество ще е добре, затова капитализмът работи.''