6

Анонимен

преди 6 години

Велик е! Не храсвам много Реал, обаче Зидан беше велик футболист, а сега е велик треньор. Жалко само, че последният му мач с Франция беше толкова каръшки. :( Помните ли онзи глупав червен картон във финала срещу Италия? И до днес не знам точно защо го направи.

5

Цецо

преди 6 години

До УМЕН 4Това е проста игра за умни хора... така че разбирам защо не те интересува! :)

4

ъперкът!

преди 6 години

Що не се пробваш да отидеш на определената ти от андроида среща ве ***! В София пред пилоните на НДК! Виртуална муха си ти!

3

УМЕН

преди 6 години

Умните хора не се интересуват от този "спорт"!!!!!!!!!

2

контрафалц

преди 6 години

А ти кой си бре??? За така наречения ТОЯ към статията е прикачен и 10 минутен клип бре ***-та и такива като теб да зацепят!!!Аман и пак аман от диви и тъмни балкански субекти дето живеят и дишат от ЗЛОБА и ЗАВИСТ бре!пп-И дето само кусури търсят!!! Плешив бил-хахаха!!! ТОЯ има пари да си присади коса на себе си и на половин вулгаристан бре!!!

1

До1-Анонимен

преди 6 години

Не знам на колко си годинки,но Зидан е наистина един от ВЕЛИКАНИТЕ във футбола.Беше наслада за окото да се гледа как играе.Не съм ничий фен ,просто обичам красивата игра,а той беше ярък неин представител. А ти-папкай,слушкай и си развивай мозъчето,мушмороко невръстен. Велик футболист беше!