3

Забранено е !

преди 6 години

Забранено е да има нормално лято !Всичко е "климатични промени" и "глобално затопляне".Всички трябва да минем на скъпа слънчева, водна и вятърна енергия зада опазим природата !Всички трябва да си купим скъпи електрически градски коли !Моля придържайте се към официално утвърдените опорни точки !Всякакви изказвания като:"Няма глобално затопляне породено от човека.""Климатичните промени са нещо нормално в природата. ""Земята е била и по - топла."са забранени от партията.Благодаря.

2

Анонимен

преди 6 години

Г-жо Славова, мисля си, че не е редно да изказвате личното си мнение по даден въпрос и да "налагате" на читателя коя от информациите е вярна, при положение, че нямате никакви реални доказателства, които да подкрепят една от тезите. Най-малкото сте (може би) журналист и трябва да отразявате истината, а не да казвате според Вас кое е така и кое не?!

1

Емилчо Лаков

преди 6 години

Въпросният Георги Рачев е нещо като колега на Мермерски по шарлатанство. Преразказва прочетеното по наши и световни метеосайтове, и тъпите *** го канят като голям спец.Както казваше героят на тодор Колев на финала на "Двойникът"- нАуката му е хоби".