26

SS

преди 6 години

Видяхте ли детето как излезе.Американските полицай са такива ***, че чак не е истина. Стреля в човека 8 пъти и после му вика не мърдай, а от горе на всичко го оправдават.ДА ВИ ФАКАМ И ДЕМОКРАЦИЯТА АМЕРИКАНСКА ДА ВИ ФАКАМ.

25

ААААА

преди 6 години

В РУСИЯ АРЕСТУВАЛИ НЯКОЛКО ШО РО Ш ЧЕ ТА И КРЕВАЩ ГРЪМНАХА,ЧЕ ТОВА НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.А В КРАВАЩ НАПРАВО ГИ ГЪРМЯТ КОГАТО ЧОВЕК ИСКА ДА СИ ПОКАЖЕ ДОКУМЕНТИТЕ

24

Анонимен

преди 6 години

Който не е ходил в САЩ да не защитава чернокожите. Нямате си предства колко са нагли! Те изобщо не да потискани а обратното, потискане е белият човек който го издържа. Черното не работи, живее на социал, детски и инвалидни, повечето фалшиви. Те са като нашите индийци, разлика няма. Да сте видяли слаби от тях, всичко дебело, доста тлъсто. Това от глад и расизъм ли е? При проверка Черньовците скачат под предлог, спиран е защото е черен??? При този огромен трафик трудно се преценява кой управлява.

23

Анонимен

преди 6 години

Това е нещо като нашите лекари, осакатяват, понякога убиват, но няма осъден в историята!

22

Анонимен

преди 6 години

Клипа е забранен за Канада. Свобода на медиите? Демокрация? ;)...

21

Избягал

преди 6 години

Да живее цар ДОЛАР! Всичко друго е бла бла бла.....

20

хъм

преди 6 години

Аз гледах видеото два пъти. Полицаят му казва спокойно добре, но не го приближавайте. Оня явно го е хванал и полицая го застреля. Нали не се очаква полицая да чака да види оня както е хванал пистолета какво ще прави с него.В тубата е пълно как убиват полицаи такива от цветните, То там няма такъв без размъкнати *** и да не се прави на бабаит. Талибаните пасти да ядат. Поне знаеш какво ти мислят. Тези цветните не знаеш дали е на кеф или ще реши да те гърми ей така. Така че полицаят е прав.

19

анонимен

преди 6 години

Бях там, само полицията ми хареса, всичко друго е трудно поносимо. Нарушителят трябва да стои неподвижно и да изпълнява нареждането на полицая. Иначе като минимум бой с палката и ръцете с белезници на гърба. Искам и нашата полиция да е такава.

18

До до 10

преди 6 години

Мен много си ограничен, той казва на жената да не мърда след като вече е застрелял мъжът и. Това е отговор на въпроса може ли да мърда след 7 изстрела в него един човек!Иначе там ситуацията е или той или аз, полицаят бе ложе да рискува живота си и този на партньора си само защото нарушителят не реагира на командите му!

17

Гост+

преди 6 години

Ченгето в този клип е луд за връзване ! - като много други подобни изперкали американци от хубав живот

16

Гост+

преди 6 години

Полицията в УСА много са я стреляли и се е наплашила. Само ако леко мръднеш и започват да имат странни реакции - съдя от моментите когато са ме спирали за превишена скорост. По-добре не пипай и не вади (от жабката) нищо - гледай да ги успокоиш - да виновен съм, карах малко по-бързо

15

Латев

преди 6 години

Всичките жалки драскачи дето реват за мюсюлмани и черни по страниците на този и подобните парцaливи вестници и медии трябва да отидат да поживеят поне седмица две (ако оживеят) в някое ислямско или негърскo гето, за да си сверят часовника! Макар, че те го правят от полит-курварлък и нагаждачество, едва ли са толкова глупaви и наивни!

14

Циник

преди 6 години

Ако и нашите полицаи бяха поне наполовина толкова строги към родните "шведи" - щях да съм им фен!

13

СатаНАТО™

преди 6 години

До до 10той казва на черната жена да не мърда, а не ме застреляния :)----------------Много си умен.Понеже казва на жената на дясната седалка да не мърда, този на лявата седалка може да мърда, при положение, че полицаят е насочил пистолет на 50 см от главата му.Тоест, полицаят не го е предупредил, така ли смяташ?

12

Хм

преди 6 години

Повечето ч.е.рни са на нивото на нашите "шведи",само че имат право да носят оръжие.Не е нужно богато въображение,за да си представим последиците....

11

Истината

преди 6 години

Ако в САЩ започнат да осъждат всеки бял полицай превишил пълномощията си,то скоро ще останат без бели полицаи-останалите ще напуснат!Така че всичко опира до целесъобразност.Ясно е че не.г.рата като цяло не струват,ама покрай калпавите(повечето) горят и свестните(има доста такива).Не е много справедливо,но повтарям-целесъобразност!Изобщо САЩ е построена на принципа на целесъобразността и икономическата ефективност.Очевидно системата работи и то добре.А приказките за демокрация са за баламите.

10

до 10

преди 6 години

той казва на черната жена да не мърда, а не ме застреляния :)

9

Анонимен

преди 6 години

И това пред дете..*** кубинкаджия,всеки първи комплексар - ченге.

8

Анонимен

преди 6 години

аз успях да преброя 7 истрела , чудно ми е след това имали нужда да вика да не мърда

7

Анонимен

преди 6 години

То и аз кат се заслушах, наистина чернилката казва че има пистолет, че и посяга да го взема.То това е все едно да пикаеш срещу ураганен вятър...не се сърди после що са те опикали :)