6

Анонимен

преди 6 години

Уахабитите са най - радикалните и агресивни ислямисти, а това са саудитите. А те са секта на салафитите.

5

Анонимен

преди 6 години

.Повечето атентати са извършени от ухабити . И ще ти повярвам малко

4

Анонимен

преди 6 години

шийтския ислям самоубийството е грях Само евр..н може да изопачава така. Пример хи. була в Бургас а което пак не е сигурно кой е поръчителя.

3

Анонимен

преди 6 години

"4 е прав в шийтския ислям самоубийството е грях.Повечето атентати са извършени от сунити."Kажи си, че си пак ти и пишеш от друго име, като казваш за себе си "той е прав". Самоубийството е грях във всички Авраамови религии. А те са Юдаизъм, Християнство и Ислям. И си приличат като 3 капки вода.Сунитите са по-често тези, които спазват това, което е писано в Корана.А там... Сура 2:258, също Сура 4:29, Сура 2:195 и още много други забраняват самоубийството! Прочети ги, за да знаеш другия път!

2

до 3

преди 6 години

4 е прав в шийтския ислям самоубийството е грях.Повечето атентати са извършени от сунити.

1

Анонимен

преди 6 години

"Всички терористи са сунити. Остявям изводите на вас."Не е вярно. Това са пълни глупости. Кажи си, че си шиит и те е яд на сунитите. Добри и лоши хора има навсякъде. И тук и там и където и да е. Хората трябва да се уважават, а не да се нападат и убиват. Тероризмът няма религия. И арменски терористични организации има колкото искаш, дето Армения е първата християнста държава в света. И кюрдски има и будистки и шинтоистки има. И нашите комунисти правиха атентати, ако не си спомняш.