14

u4en

преди 6 години

Заев...провери ли си джобовете след срещата на Позитано!

13

До анонимен 13

преди 6 години

Напълно възможно е. Оня антибългарин беше Заяков, прекръстил се на Пирински, по името на планината в която вилнееше и тероризираше местното население да ги прави македонци. Типичен антибългарин-комунистически престъпник. В неговите оцапани с кръв ръце е расъл и Гошко.

12

Анонимен

преди 6 години

ЗАЕВ ДА ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ РОДНИНА НА ГЕОРГИ ПИРИНСКИ. .БАЩА МУ ЗАЕВ Е БИЛ В САЩ И ЕКСТРАДИРАН ЗА КОМУН. ПРОПАГАНДА.

11

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

10

Анонимен

преди 6 години

другарката пак си е рисувала веждите

9

Анонимен

преди 6 години

Комунистите насилствено македонизираха българите от пиринския край, те са *** и изменници. Теоретик на този процес е българомразеца Димитър Благоев. Един от извергите, тероризирал хората от този регион е Заяков, известен още като Пирински- баща на сегашния дирибей-Георги Пирински. НО хората от този край са достойни патриоти. Те устояха на побоищата, арестите, изселванията и униженията И НИКИОГА НЕ СЕ НАРЕКОХА МАКЕДОНЦИ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА БОЛЕСТ!

8

Анонимен

преди 6 години

НАЛИ СЕДЕСЕРУНГЕЛИТЕ ПЪРВИ ПРИЗНАХА МАКЕДОНИЯЖУЛЬО ЖУЛЕВ ДОРИ СЕ ГОРДЕЕШЕ С ТОВА.

7

Анонимен

преди 6 години

Оня кютюк с менискуса не е от същото партийно семейство.Да си върви при Герге Ивановски.

6

Госпожата с кичето

преди 6 години

Тия *** даже никой не ги коментира...

5

Анонимен

преди 6 години

" подкрепяме техните усилия за ЕС и НАТО "Добре де ,90 % от симпатизантите ви подкрепят точно обратното....Не,наистина не я разбирам тази партия !

4

Анонимен

преди 6 години

Тя предложи да се разменя домакинството - един път да е в София, един път при тях, с цел задълбочаване на сътрудничеството, като изрази увереност, че са получили разбиране и съгласие.-----------Браво!Трябва да се сменят кръчмите, иначе не е интересно.

3

BG

преди 6 години

Ха,ха - че нали точно комунистите сътвориха македонската нация !!! Сега русофилите да кажете нещо - винаги сте били национални предатели !Вчерашния брой на вестник Вечер пак излезе с материал в който твърди че Пиринския край е на БРЮМ !

2

А бе

преди 6 години

Макетата сега се мазнят,ама като им се свърши работата пак ще ни плюят!От тия благодарност не може да се очаква!После нашите умници ще се вайкат:"Къде сбъркахме?",ама ще е късно....Виж,гърците си знаят работата-пазят си интереса и македонските номера при тях не минават!

1

Анонимен

преди 6 години

Всичко евро-кумандели са много прости същества.