88

Galia69

преди 5 години

Ха-ха-ха! Нашите и румънските *** ходят по Норвегистан и Шведска Арабия, и когато просят и крадат, вместо да ги спукат от бой, норвегите и швеците се оплакват. Ама в Суоми не смеят да стъпят! Страх ги е, защото знаят, че ще се върнат с натрошени на ситно кокали и хвръкнали зъби!

87

Анонимен

преди 6 години

Че те къде ли са желани? И у нас не са особено желани...Нали има свобода на придвижването, да ходят където желаят :)

86

:)

преди 6 години

Къде е сега нашия посланик да изнесе лекция на тема: Интеграцията на ромите в обществото!Западняците познават само един начин да се справят с малцинствата - концлагерите. Това е историческата истина. Всичко друго е лъжа и пропаганда. Раздават съвети на нас, но самите те не следват същите правила. Лицемери!

85

не ги искаме

преди 6 години

само се плодят, нямат други качества, това го правят и мухите и въшките.Не учат, не че-тат книги, не гледат телевизия, само до 5- 10 процента от тях са читави, животните са по-добри.

84

Стеф

преди 6 години

Ааааа не така! Толерантност братя....нали ни я пропагандирахте.Сега и вие вижте как се опитомява дива ***!

83

Анонимен

преди 6 години

Какво стана, бе? Нали ние бяхме лошите, че не ги интегрираме и не ги оставяме на мира да си спазват традициите? Е, хайде, ваш ред е покажете ни как се превръщаш астралопитеци в хора.

82

така е

преди 6 години

Май и Скандинавския Социализъм не може да превъзпита тези ***.Виновни са тези които им дават.

81

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера с какви очи ни обясняват колко сме нетолерантни с тези животни, след като самите те не могат да се оправят с тях.

80

Анонимен

преди 6 години

Е какви са тия нетолерантности?Нали казвахте, че бягат от нас щото ние сме зверове, а там ще намерят благоденствие и любов?

79

extremist

преди 6 години

Ромите от България и Румъния нежелани в Скандинавието - "НЕМА ТАКЪВ БАТЕ"; СКАНДИНАВИЕТО ЩЕ ПРИЕМА БЪЛГАРСКИ РОМИ В ТЯСЕН ДУХ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ "ЦЕННОСТИ" С КОИТО НИ ПРОДЪНИХА УШИТЕ....

78

Анонимен

преди 6 години

Що така бе Миме-та?Немате ли си некакъв скандинавски еквивалент на БХК и прочие?

77

Анонимен

преди 6 години

Ромите също така не са желани в Бълграия и Румъния защото нито са българи нито румънци.Европейски номади(граждани) са и в която искат държава от съюза ще пребивават.Така че скандинавци са длъжни да се съобразяват с това а не да ни ги натрапват че били "наши".Да ги интегрират към скандинавското общество и традиции.

76

12

преди 6 години

Истинското решение по въпроса с ромите е окончателното решение.

75

Анонимен

преди 6 години

Ами,крайно време е,да изгоним от България и Румъния западните банки,корпорации,монополи,концесионери,търговски вериги,след чието настаняване на териториите на тези страни,възникнаха икономически пустини и хиляди "номади",отпавящи се към страните на господарите,за им берат ягоди,да мият чинии и бършат склерозирали височайши ***!!!

74

Анонимен

преди 6 години

Западняците , виждайки в какви гета живеят ромите в България , обвиняват нас за това , мислейки , че ние с дискриминация сме виновни за това .Те никога няма да.проумеят , че това.си.е начин на живот на ромите и вродено поведение.В наште села , когато в някоя къща се настани такова семейство ( дори тя да е здрава къща с хубав двор) ,всичко се превръща в ***!

73

бай мангау

преди 6 години

що за отношение на тези лоши скандинавци към работливите и честни евро м А Н г а ли. къде им е толерантността, къде са европейските ценности ??? все пак те са граждани на Европейския съюзоставяли след себе си купчини *** и екскременти те просто наторяват парковете и градинките

72

Немо

преди 6 години

След като десетилетия наред ни критикуваха и "съветваха" как да интегрираме въпросните индивиди и ни упрекваха че сме расисти и ксенофоби, най-накрая самите индивиди им дават историческия шанс, да си ги интегрират сами и да покажат и на нас "лошите балкански ксенофоби", как се прави това на практика.Успех!!И не се предавайте братя скандинавци!!

71

Анонимен

преди 6 години

До 87Те и в Индия няма да ги искат обратно!

70

1

преди 6 години

"Ромите" не са желани никъде, но това не решава проблема! Размножават се безконтролно, преселиха се навсякъде, не произвеждат друго освен деца и смучат социални отвсякъде!

69

Евродемократ

преди 6 години

Расиситииииии! Ей, БХК! Спите ли?