327

zaw12929

преди 6 години

Радев с опасен експеримент: по 50 на час русофоби ще получават инсулт, за часовете, докато Путин е в България. Жестоко! Той обича хората и ще се откаже от визитата

326

Гост+

преди 6 години

Каква покана е това - чак за след година. Извикайте го по-рано, например за 9-ти Септември, та Натовците да позеленеят от яд.

325

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Нууу даа Болгары уж ТАК русских любили, что буквально во всех войнах воевали ПРОТИВ России...Но, когда вйна всерьез подбиралась к границам Болгарии - болгары тут же становились "белыми и пушистыми" и вновь норовили в "братушки" записаться.Если все это не проституция, то уж и не знаю, что сказать...Так что - нехай валят в ЕС и Нато, нам такого *** в друзья и союзники *** не надо..жаль

324

extremist

преди 6 години

путин е добре дошъл

323

Sokolair

преди 6 години

Русофобите се на.акват, само при мисълта, че Владимир Владимирович ще идва в България.... не е чудно тогава, че господарите им от "Доналд Кук" правят същото.

322

Sokolair

преди 6 години

Самият факт, че русофобите предпочитат Турция пред Русия и харесват Ердоган, ДПС, ДОСТ и сие, говори сам по себе си. Затова винаги съм твърдял, че РУСОФОБ = ТУРКОФИЛ !

321

Анонимен

преди 6 години

PUTIN IDVA V BULGARIA, A NE TRAMP ? NEO4AKVANO,NO FAKT !

320

Анонимен

преди 6 години

Методи Андреев от УС на Атлантическия. Защо изобщо се дава трибуна на платени глашатаи като господина.

319

Shopp

преди 6 години

Ако трябва да се избира между *** и Турция, логичният съюзник е Турция.

318

Изстрито значи истин

преди 6 години

Децата на руския генерал Гурко са избягали от болшевишка Русия,за да не бъдат избити.....Болевишка Русия не е продукт на Путин болшевишка Русия е продукт на евреите чиято цел е да унищожат тази християнска държава както в момента става с нас но вие не се и усещате.

317

promo

преди 6 години

ИСТАНАТА Е ЕДНА, БЕЗ РУСИЯ - НЯМАШЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ а само ТУРЦИЯ на картата, или понме така искаха САЩ и Англия

316

Анонимен

преди 6 години

До мъдрецв никакъв случай, само дава на Меркел по-евтин газ, защото според Яна Дървенчук му свалила санкциите и обещала, че ще напусне ЕС още миналата година

315

Анонимен

преди 6 години

До В моментато и тука колко манифестираха с лозунги и крясъци срещу империалистическия фашистки народен враг НАТО, пък после първи натовци се наредиха, и драпат за столче в Брюксел да се борят с олигарсите от Марс

314

мъдрец

преди 6 години

Русия може да всякаква, но не лиже задниците на Меркел, Евро-чиновниците, НАТО - чиновниците и други неизвестни . За разлика от ...... сами ще се сещайте :)

313

мъдрец

преди 6 години

До АнонименПо време на Руско-Турската Война не е имало Украина, а Финландия е била част от Руската империя

312

До Янка

преди 6 години

*** это Путин и вся остальная *** как ты.

311

Анонимен

преди 6 години

човек които лъже и изкривява истината и те унижава би ли го поканил на гости чудя се на радев уважавам го като човек но му се чудя как може да покани на гости един човек които с лъжите си плюе по достойнството на цял един народ

310

В момента

преди 6 години

се провеждат манифестации в Македония против Нато и ЕС, не БЕЗ УЧАТИЕТО на руски дипломати.Хибридната машина е в действие, както беше и в Черна Гора.Ако стане нещо, Радев трябва да ОТМЕНИ поканата. Достатъчно е зрял и чете, за да знае, че Путин( волки, Карпов, Кадиров и под.) със зъби и нокти ще се борят, Македония да НЕ стане член на НАТО и ЕС чрез РАЗМИРИЦИ и вклиняване в политиката й. Представено като "ВОЛЯТА на НАРОДА"45 години гледахме "този филм".Дежа ВУ.

309

СатаНАТО™

преди 6 години

Как се е казвал пра-пра-дядото на Путин, който ни е освобождавал?Понеже доколкото знам той си знае родословието само до дядо му - готвач в една от вилите на Сталин.

308

Анонимен

преди 6 години

Борисов: Целостта на Македония е важна за насТова става на фона на действията на новото правителство на Зоран Заев за сближаване с България, която да помогне за европейската интеграция и за разрешаването на спора за името на Македония с Гърция.За да се гарантират симпатиите сред македонското общество, руските дипломати провеждат общославянска политика, при която непрекъснато се подчертават традиционните исторически и религиозни връзки и общата култура на македонския и руския народ.