32

хипстер

преди 6 години

Абе вегани недое6ани! Пак вегани рекламирате.Веган е социопатия и е вреден и за практикуващия и за обществото. Не трябва да се пропагандира. Все едно да се възхищавате на алкохолизма или на домашното насилие.

31

Анонимен

преди 6 години

имаше навремето един с протеза на крак изкачи връх, за мен това е подвиг.Тоя е никой, гледа да мине с "веган" само да се забележи и изпъкне, явно търси спонсори или внимание. Като цяло от новината ми остава само чувството че е ***.Имам доста познати вегитраианци или вегани и всеки говори за това само ако го питаш за нещо свързано с това.Даже единият на един банкет ни прави скарата, бяхме сигурни че няма да ни я изяде. :)Само комплексарите още го правят на въпрос.

30

Анонимен

преди 6 години

Как е на турски алпинист ? - Баир будала

29

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката обяда ли му е?

28

Анонимен

преди 6 години

До до 25 от славянинТази "дълбоко вкоренена" дивотия веганство я обясни на Природата, защо е създала бозайниците да сучат още от момента на раждането си на този свят, даже и тревопасните?

27

mdaa

преди 6 години

"През 2015г. неговият опит за достигане на върха Денали беше осуетен от фирмата организатор и той не беше допуснат дори да започне изкачването."Тия лоши фирми. Първо ти вземат парите, после те осуетяват! И поради каква причина не е бил допуснат?Иначе, честито!

26

до 25 от славянин

преди 6 години

Когато една дълбоко вкоренена и упорито поддържана лъжа от най-високо медицинско ниво, че ''без месо не може да се живее'', се натрапва на обществата, това естествено, по закона за противодействието поражда обратното - стремежът да се докаже, че без месо може да се живее!

25

до буда

преди 6 години

абе Буда, не петни името на величкия учител,не ти прилича да говориш така и да носиш това име.относно веганството, в случая няма никакво значение, незнам дори защо е чак такава тема, човека е просто алпинист.

24

офф !!

преди 6 години

аз съм на 35 и като вегетарианец от 15 год, смятам че титлата "веган" е пресилена, и е заприличала на нещо като титлата "гей". прави си каквото искаш, бъди си веган или гей, но защо го натрапваш? аз споря за вегетарианството само ако някой започне да спори с мен. никога не започвам и не се опитвам да убеждавам хората. този период го минах в тийнеъджърските години. сега дори ме дразни тази показност.съвет: спрете да се чувствате различни и да парадирате с навиците си, просто бъдете себе си !

23

славянин

преди 6 години

И в допълнение на феновете на мръвката ще им напомня че шаолинските монаси също са вегани и едва ли има някой, който да не е чувал за тях, може би и те са ''психично болни''!?! Психологията на феновете на мръвката е следната - щом АЗ не мога без мръвка и ми е вкусно да я ям, значи това е ''космически принцип'' и никой не може да го нарушава! Само че явно може!

22

Буда

преди 6 години

Абе веган, всяка вече яде салама на някой :)

21

славянин

преди 6 години

Усещам, че феновете на мръвката са в истерия от постиженията на вегана и тезите им че ''без месо не може да се живее'' изтичат в отходната канализация! Браво на младежа!

20

Анонимен

преди 6 години

Да бе, то затова Еверест е заринат от трупове по склоновете, щото го качват като на разходка всички.

19

по чукарите за храна

преди 6 години

ТОВА ДА СИ "ВЕГАН" ЩЕ ДА Е НЯКАКЪВ ГОЛЯМ ДЕФЕКТ, ЩОМ ГО ХВАЛЯТ ЧЕ ВЪПРЕКИ ТОВА Е ТРЪГНАЛ ДА СЕ КАТЕРИ ПО СКАЛИТЕ. ГОЛЯМ ПОДВИГ, НЯМА ЩО, АМА ДАЛИ ПОНЕ Е НАМЕРИЛ ТРЕВА ДА ЗОБНЕ ПО ТЕЗИ ЧУКАРИ ?

18

Анонимен

преди 6 години

Единственото което ти е необходимо за да постигнеш това е да имаш финансиране, свободно време и да не си инвалид.

17

Владислав Алексиев

преди 6 години

Турист - да. Екскурзиянт - да. Алпинист - НЕ. Не бъркайте двете неща. Наско не е качил една стена по алпийски способ. Един клин не е забил в скала. Да си алпинист е друго. Наско ходи по готови парапети. "Мъкнат" го шерпи. Това не е алпинизъм.

16

shrek

преди 6 години

Само с боб и пръдня доникъде не се стига. И кого го интересуват безсмислените му рекорди?

15

Наблюдател

преди 6 години

Аконкагуа е най-високият връх на Южна, а и на 2-е Америки

14

Анонимен

преди 6 години

Какво ли не прави човек от безделие, съчетано с излишък на пари. Ако този човек бе инвестирал немалкото средства за покоряване на тези върхове за каквото и да е у нас България щеше да е с 1см. по-напред в развитието си. Той обаче харчи парите си в чужбина и задоволява собственото си его.

13

Анонимен

преди 6 години

До ЧикънЕ извинявай, помислих те за KFC маниак