40

dp

преди 6 години

Руските слуги веднага гракнаха по зададения тон, каква изненада.А какво има в новината - изнасяли се билки. И какво, по-добре е да изгният вместо да бъдат продадени някъде някак, ей умствено изостанали руски слуги бе.

39

юбералес

преди 6 години

През комунизма никой не ровеше в кофите, защото там нямаше нищо. То в магазина нямаше нищо, камо ли в кофите.

38

До 39

преди 6 години

Е и кой е виновен, бай Тошо или продажната българска минцифайка?

37

Анонимен

преди 6 години

До До Еееех, наивнико!Точно при бай ти Тошо *** получиха гражданство и права.Дадоха им държавни апартаменти. Единствените които спокойно правиха частна търговия внасяна от турски тирове бяха ***.Имах комшия ром от Пазарджик. Хващаха го на пазара, вкарваха го в милицията. След 20 минути виждахме как жена му с една торба тича при началника на милицията, носи два чифта дънки и само след 5 минути комшо излизаше от задния вход на милицията и отиваше на магистралата за нова стока.

36

Анонимен

преди 6 години

И какво да го правим това богатство, ако не го изнасяме? Да си го изпушваме може би?

35

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак държавата ми е виновна, защото имам две ръце завряни в дупето! Това което може да направи държавата, е да се меси възможно най-малко, фактите са повече от красноречиви - в секторите в които се държавата активно се меси, има корупция, има монополизация и в по-добрия случай застой, обратно в тези в които не се меси има растеж. Така че тези простотии със закони, регулации, разрешителни режими и субсидии, само ще погребат тази индустрия.

34

До Еееех, наивнико!

преди 6 години

Виж сега демократино, при бай Тошо римляните нямаха думата и не смееха да гъкнат извън гетото си.

33

Анонимен

преди 6 години

До Еееех, наивникоА защо мислиш че само мънговците берат билки? А и какво да правят когато могат да изкарват само по 5 лв на ден? Тариката продава билките на петорна цена. Това не е пазарна икономика а див капитализъм.

32

Еееех, наивнико!

преди 6 години

До A mamooБай ти Тошо внесе неколкостотин хиляди от онези,чиито деца и внуци днес берат билки и гъби в Балкана, но ги берат така, че ги унищожават до корен и след няколко години не ще имаме нито гъби, нито билки.Тези същите най-напред унищожиха овощните масиви, като чупеха клоните, та да берат, седнали на сянка. По същия начин унищожиха голяма част от липитеСега доунищожават горите и селата - секат дървета, изкореняват билки,"обезкостяват" къщи като палати.А какво са посадили или построили?

31

Анонимен

преди 6 години

Износ на билки и млади хора ... типично за страна от третия свят

30

A mamoo

преди 6 години

Изнасяли билки, да няколко човека стават богати като крез , за сметка на хилядите които събират билките за 5 лв на ден. Едно време при бай Тошо такива тарикати не вирееха.

29

До 28

преди 6 години

ТОГАВА ИМАШЕ КАЙМА БОЛ, МЕСО КОЛКОТО СИ ИСКАШ, СИРЕНЕТО С БУЦИТЕ СЪМ ГО ЯЛ ***.Д.Е.РАСЧЕ, НЯМАШЕ ГЛАДНИ, НЯМАШЕ ПРОСЯЦИ И МЕКИ КИТКИ КАТО ТЕБ. ТЕ БЯХА В ЛАГЕРЧЕТАТА, ПРИ ПРАСЕНЦАТА

28

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ГИ ТОПЛИ ХОРАТА ? ОПРЕДЕЛЕНИ ФИРМИ ИМАТ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ИЗНОС, НАВСЯКЪДЕ, ВСИЧКО Е МАФИЯ ! ДОКАТО ИМА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ЩЕ Е ТАКА ! АЛЧНОСТТА, ЛАКОМИЯТА ЩЕ ВЗИМАТ ВРЪХ И РОБСТВОТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА

27

до 25

преди 6 години

"При онази беднотия" не ровиха по кофите...щото бяха празни....и един VEF се ползваше по 20 години...писна ми от носталгични посттекезесари!Хак ви е мизерията - и кофите ви са "много"!

26

Анонимен

преди 6 години

ЕС И ЗАПАДНИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ЦЕННО В ЗАМЯНА НА Б.О.КЛУЦИТЕ ИМ, ОТРОВИТЕ

25

Анонимен

преди 6 години

Златото ,златото !!!! Билките са трохи в сравнение със златото. Златото за милиарди .

24

Анонимен

преди 6 години

До Отговор Ами при онази беднотия нямаше клошари и не ровеха по кофите . Вкл . и ромите.

23

Анонимен

преди 6 години

АКО МОЖЕШЕ ВРАГОВЕТЕ НИ ОТ ЕС ДА ЗАБРАНЯТ И ТОЗИ ИЗНОС АХ С КАКВО УДОВОЛСТВИЕ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВЯТ ! ДА НО ТОВА НЕ Е КАТО СВИНСКОТО И МЛЯКОТО ДА ВИРЕЕ НАВСЯКЪДЕ ! МААААМ

22

Анонимен

преди 6 години

До Отговор Съчиняваш ! Сиреч,лъжеш!

21

Анонимен

преди 6 години

А златото за милиарди , което изнасят, не е ли богатство ? Поредната статия написана с ,,перо,, забито в *** . Златото е богатството ,златото !С една дума ,манипулиране .