36

Анонимен

преди 6 години

Евала!

35

Анонимен

преди 6 години

Хаха, че в БГ е същото - колко млн.сав чужбина с нашти евро*гейски ценности

34

Анонимен

преди 6 години

До ЯнаДеверенченккоСърбите така правят политика, че изгониха 3.5 мил. сърби в чужбина и разпокъсаха държавата си на няколко части. Така се прави политика - евала!

33

Курамиянко

преди 6 години

Много ясно, че няма да подкрепи санкции срещу Русия... Това е Президент, а не кати оня минзухар росенчо, дето щеше да освобождава Крим с шареното знаме, забито в дупето му

32

Анонимен

преди 6 години

Пишете и за призива и решението на Орбан и останалите, които не лижат западни, в частност - американски, подметки!Пишете, т.к. тук има информационно затъмнение, за да не бъде информиран българинът, че само ние останахме тъй безапелационно наведени на запад.

31

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Молодец! Вии вище как сърби правят политика,само те останаха :))) за другите има справедливост,повече скъпо газ и без туристи руски, изтриите санкциите и ще има + за икономика.

30

Анонимен

преди 6 години

В *** по онова време не си заключваме вратите или ключът стоеше под истривалката!

29

Сърбите виждат

преди 6 години

Колкото и да се оплаквате от Ес ,сърбите много добре знаят каква *** беше България 2005 и как мин. заплата беше 140лв. и каква е България сега. За Румъния пък хептен .....Затова искат ЕС !

28

АНОНИМЕН

преди 6 години

Въобще не ви трябва ЕС и НАТО питайте нас българите с какво прокопсахме от тях. Харесвате Русия, Китай бягайте към БРИКС там е единственото спасение за страните.Тук В ЕС само ще ви доят и ще ви нареждат какво да правите. Вие сте 100 пъти по -демократи още от времето на Тито от нас.

27

ссср

преди 6 години

за сръпските комунисти само болшевишки режим за друго не стават

26

Анонимен

преди 6 години

Мен пък ме кефи какъв звучен шамар получиха сърбите барабар с руските служби вчера, когато македонския перимиер бе на посещение у нас! Сигурно още гризат покривката от яд :)

25

Поручика Балканец

преди 6 години

Американците направиха мръсотия, отнемайки Косово от Сърбия и създавайки абсолютен прецедент след II световна война. Русия анексира чужда територия Крим и наруши всички международни закони. Наличието на чуждо население част от територията на една държава НЕ Е ОСНОВАНИЕ за агресия и анексия. Ако тази практика продължи ще стигнем до война. А Сърбия рискува Войводина, Румъния рискува Трансилвания, Македония рискува Струга, Тетово, Гостивар, а ние - Кърджали. Това е риск за нас от война .

24

Анонимен

преди 6 години

Сърия с Евразия.Тиквостания със Еврабия с еднокнижници и гейове начело работа не става.

23

miko

преди 6 години

Този яко се подмазва на ***.

22

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Сърбите се дърпат към Азия... - прав им път - ние сме в обратна посока...

21

Бегемот

преди 6 години

"България трябва да е заедно с Русия и Сърбия."Имаш предвид в мизерията, така ли?

20

Анонимен

преди 6 години

ХАхаха тука някакъв психар написал 10 коментара за някакви саксонски мафии. Не са ли виновни рептилите и марсианците са омразата на Сърбия към България? ХАХАХАХХА

19

Гост+

преди 6 години

27: Аз лично бих предпочел всичко това което е било в главата на императрица Екатерина Велика. Тя е тази която оформя стратегията на царска Русия срещу Османската Империя за освобождението на поробените православни народи следващите 2-3 века. И разбира се започва успешните войни с Турция. Една подробност, ако Крим тогава не е бил превзет от Русия, стратегически руснаците не са мойели да напрредват към Балканите - оства им в гръб.

18

Анонимен

преди 6 години

Чърчил е бомбандирал София и е хвърлял бомби - играчки над София за да осакатява децата. Aнгло-саксонец = детеубиец и терорист, а немците са фашисти.

17

Шабан Шаулич

преди 6 години

Сърбите са наясно ,че Китай спре ли да продава и купува в долари ,Кравария е умряла-доларите стават зелени хартийки ! А от Русия ще кльопат газ и нафта...