52

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не е необходима европейска търсачка. Все пак Гугъл е на американския брат и има кой да ни продава данните за търсенията на когото прецени. За какво ни е разнообразие и конкуренция?!

51

Solar Power

преди 6 години

До АнонименВеднага мога да и дам съвет. Не да регулира малките а например да вземе 3-те оператора и да ги задължи да предоставят мрежите си за други лица на разходоориентирани цени. Ето една добра регулация която може да направите. Относно търсачките има хиляди в интернет. Който иска може да направи и българска. Само чрез разбиване на монопола може да се върви напред. Може да стъкне и една регулация за енерго и изкупуването на ток от домашни централи. Такива до 30кв. например цената да е по 5

50

Анонимен

преди 6 години

Мария Калинкова е против търсачка, защото ще излезе от търсенето срещу името ѝ сума ти далавери с общинските жилища. Живяла е неправомерно на гърба на държавата за жълти стотинки!

49

Анонимен

преди 6 години

Вместо тази Габриел,банкянския папуняк трябваше да прати оня титан на мисълта и технологиите, рачко с отвертката. Този безстрашен приятел на цецко овчия поглед, направи революция в начина на изтриване на информация,ръгайки хард диск като обезумял.

48

Анонимен

преди 6 години

Цецо пъпеша и Цура Раб фака много разбират от цифрови технолагии

47

Анонимен

преди 6 години

пак ли е с тоя тоалет

46

2

преди 6 години

Този Бойко. все "калинки" пробутва...това моме просто дразни

45

Анонимен

преди 6 години

Мария Габриел - с краварските опорни точки .. търсачките са само за изключителната американска нация.. други нямат това право на богоизбраните

44

Анонимен 43

преди 6 години

До АнонименАз не гласувах за Тиквата и се срамувам че такъв "...." управлява, но за съжаление сънародниците ми продължават да гласуват за него! Да, така нареченият бълг. "народ"доста е изпростял, за да избира за не знам кой път едни и същи! Не народ, а "........"!

43

Погнусена

преди 6 години

Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ.нейният брат Борис Неделчев е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад на цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.

42

Анонимен

преди 6 години

Прилича на зуека. :D

41

Анонимен

преди 6 години

По компететност - Цецка 2 или с една идея понадолу.

40

POMAKINQTA

преди 6 години

S TYI TQSNO UTI TYI SE UREDIX S DYRTITE ES PEDALI

39

Филолог

преди 6 години

Не е важно дали е филолог и дали разбира от ИТ. Нали не си мислите, че тя ще пише политики и че това, дето го ховори днес, си го е измислила сама. Има си служители в Комисията, които са я подготвили - очевидно добре. Нейната позиция е политическа. За нея е важно да мисли трезво,да познава добре законодателните процеси и да отстоява позиции.

38

Анонимен

преди 6 години

Поне да беше хубава. А тя хем ***, хем грозна.

37

:)

преди 6 години

Тази разбира от IT колкото Тиквата от атомна физика.

36

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Мария Габриел е поредния пирон в ковчега на ЕС!

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Прав си 47. България е единствената държава, която винаги досега е давала жени за комисари, за да му излезе на Юнкер пасианса. Баце само се прави на страшен, ама като му скръцнат със зъби от Брюксел и дава квот му кажат

34

Анонимен

преди 6 години

Габриел се обявила за равенство на половете. Ми как няма, ако Юнкер не беше казал, че му трябва жена, за да си постигне равенството, нямаше да го и помирише комисарството

33

Б.Б

преди 6 години

От всичко разбира чела е Винету!