8

Анонимен

преди 6 години

До някой си (10)Това, за случката в подземния гараж в Германия го писа по медиите и дори го коментирахме тук преди време.Някои възпитателни методи са добри, само ако възпитаният посредством тях контактува единствено със себеподобни.Когато контактуваш с *** и законите защитават именно него, ти трябва да ползваш методи, понятни на ***.

7

до "задължителн

преди 6 години

Някой може да е тормозил детето ти, защото смята, че ТО го тормози.Ти ошамарваш тези, които са тормозели детето ти и родителите им , след това родителите на другите идват и ошамарват теб. После твоят баща ошамарва тях, техния баща, ошамарва твоя.... и така до безкрайност........Ако някой е по- силен от детето ти, а ти по-силен от този някой,то не си мисли, че си най-силния на света. Това ли ти е решението? Гениално!

6

Пак до 2

преди 6 години

Затова казвам, че някои са възпитани така, че да се респектират единствено с шамари.Щом детето вече ходи на училище, то е над 7-годишно. До тази възраст основите на характера и манталитета са вече оформени. Наученият да се забавлява като измъчва и унижава друг човек, трябва да разбере, че за деянието му може да има много лошо и болезнено наказание. Само така ще го накараш да не вилнее, но не можеш да промениш факта, че изпитва удоволствие от чужда болка и страх. Вина за това имат родителите му.

5

До 2

преди 6 години

Европейски методи, за които говориш, доведоха до този резултат - двуметров германец пищи от ужас като момиче, докато 2-3 "шведчета" с ръст 1.60 см и по 40 кг всяко, закачат жена му, а едното дори размахва нож. Ако рече, немецът само с 2-3 ритника ще ги сложи на мястото им, но той пищи за помощ. "Шведчетата" пък са енергични и весели, защото папат соц.помощи от данъците на същия този германец и, както е според техния обичай, се забавляват, като се издевават с онзи който ги храни. Затова казвам,

4

Чък Норис

преди 6 години

Освен долу казаното, запишете децата си на бойни спортове и ги научете да могат и сами да се защитят!

3

Анонимен

преди 6 години

Продължавам да търся основателни доводи- 2/3 год деца да посещават детски заведения при условия,че майките не работят. Дори животните в природата не постъпват така, както ние хората, а после ще търсим отговора на въпросите защо децата са агресивни. Вие представяте и си 26/30 деца на едно място по 8/10/12 часа- кой може да каже какво се случва с тяхната психика. А кога родителите общуват с децата си, дали децата им не стоят само пред електронните екрани- ЗАГУБВАМЕ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБРАЗ.

2

Анонимен

преди 6 години

До Задължително 1Две злини не правят ЕДНО добро! На запад прилагат къде къде по-ефикасни методи без да се стига до саморазправа! Останахме една шепа хорица в България и все още не можем да достигнем западните общества по мъдрост! Резилът идва от там че сме изключително малко като население с огромни проценти на детско насилие! Ако някой заслужава шамарите то това е родитела а не детето! Още, отговорността в училище ляга 100% върху учителя!Детската педагогика е в неговата зона!Причина-следствие

1

Задължително

преди 6 години

Няма да търсиш съдействие на учители и психолози.Ошамарваш тормозещите детето ти ко//пел//даци. нека те да се оплакват от тормоз.Дори да се наложи да плащаш обезщетение за шамарите, бъди сигурен, че си помогнал на детето си. После може да ошамариш и някой родител, който не е научил детето си какво не бива да прави.Но най-важното е, да научиш детето си, че може да ти има доверие и да споделя, когато е в ситуация, с която не може да се справи.