10

Анонимен

преди 6 години

До ЩерюТи кога си се родил нямаше излизане от България:))

9

Анонимен

преди 6 години

Повечето авиокомпании на качват бременни след шестия месец. Изключение се прави само с бележка от лекар, че трябва да лети по медицински причини и че няма опасност за бебето.

8

Стар Пеньо-Пендара

преди 6 години

Да е жив и здрав

7

Родилки

преди 6 години

А знаете ли за така наречения бизнес - Индийки летят до САЩ в напреднала бременност за да го родят ужким тук и да стане гражданин автоматично.На такова ми намирисва и това само че се е пръкнало 5ч по-рано.

6

Кратун

преди 6 години

....кой знае защо се сещам за една снимка на кола, хваната в момента в който излита от пътя и надписа отдолу: "Роди се и умря от спукана гума."

5

Анонимен

преди 6 години

Би било интересно, ако за родина на родено в самолета бебе се смята държавата над която се е родило. Летищата ще имат резервации от бременни и роднини и ще гадаят за късмета на бебето според координатите на раждане.

4

...

преди 6 години

До АнонименСамолетите си летят на такава височина, приятелю. Основно заради това, че въздухът е много по- разреден, което от своя страна води до много по- ниско съпротивление, а то до доста по - малко разходвано гориво.

3

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах детето арабско или индийско гражданство е получило. Над територията на коя държава е прелитал самолета докато се ражда? Жената ще ражда скоро и ни предстои полет до Норвегия.

2

Анонимен

преди 6 години

Сигурен бях ,че индийка ще е.Имах малко съмнения да не е африканка или от тия с фереджетата но Индия отново е с едни гърди напред.По-принцип най-любимото им е като им дойде момента да раждат да се натоварят на самолет,кораб влак.Ако няма поне асансьор или в краен случай на касата в магазин.На планински лифт кога ?

1

Someone

преди 6 години

А на колко километра да лети? Пътническите самолети в зависимост от модела и маршрута летят на по 9000-10 000 метра, в някои случаи и 11 000. 11 километра е напълно нормално.Типично за българина - неграмотен, ама знае да даде акъл и да се подиграе :)