38

Теди

преди 6 години

Хората преди му повярваха на дядо му, че за 800 дни ще подобри положението на България . Напълни си джобовете- взе гори и каквото можа, сега как да вярват хората отново ?

37

tanasis

преди 6 години

Да си взима момата и далеч от политиката, стига толкова Кобурги.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35 Това са хора които нямат в България никакво наследство, защото не са БЪЛГАРИ! Да се махат.

35

Lora

преди 6 години

Няма нужда вече да ни спасява никой от сакскобурготската фамилия. Резултатите са трагични. Те са най-умели в кражбата и присвояването, което меко наричат реституция на имоти, коит никога не са им принадлежали. Малкият Борис да си седи в Испания и да спасява испанците, или който иска там. От България - надалеч.

34

Пенчо

преди 6 години

Ох,само като си помисля,как народът ни страда,направо ми става лошо! Докога и колко обиди и страдания трябва да преглъщаме и изтърпяваме? Всички българи страдат-независимо кой е беден,кой богат. Усеща се тъгата и злобата на деня,която за жалост или не е постоянен спътник на българите в България. какво очакват всички от нас? Ще бъдат ли доволни западняците,ако българите изчезнат и умрат завинаги? Ясна е каква е целта на западняците,независимо какви са те-крале,царе,президенти,депутати-да ни няма

33

Анонимен

преди 6 години

ne se li naiadoha tezi koburgi beeee, izpiha kravta na naroda i pak ne im stiga ! anatema na takiva kato tezi !

32

дедо но българин

преди 6 години

Айде, нема нужда и малките симеончета да цокат от българската нянка!Комарджията от мадрид го видохме, че нема там и къща над главата си,та дойде царските имоти да вземе тука,ама нацвъкал сюрия деца дето искат гледане и сега ще ни ги пробутва не за комбайнери а видите ли за'' кадърни'' политици!

31

Пенчо

преди 6 години

Цялото царско семейство да бъде живо,здраво и честито,но тук възниква следния въпрос: защо Борис Четвърти не говори български език? Нима не се знае и това,че неговият прапрадядо Фердинанд е бил католик и е довел България до народна катастрофа и загуба на български земи и население? Нямам нищо против монархията,но какво българско има в този западноевропейски "вносен" царски род? Фердинанд е направил най-големите гадости на България и българския народ.

30

анонимен

преди 6 години

свят широк нямат никаква работа в бьлгария ние всичко сме си уредили до царе и царедворци сме опрели

29

Анонимен

преди 6 години

Зелената врътовръзка е символ на заграбените гори, които ще наследи от дедо и ще мисли как чрез политика да заграби още каквото може, а за държавата дедовия....

28

Kirozila

преди 6 години

Тоз малко ми докарва на Gaylord Focker :)Който е гледал роберт де ниро ще ме разбере

27

Анонимен

преди 6 години

Ако се е учил на политика от дядо си , ще перифразирам Бисмарк- да отива на друго място да изпробва "мурафетите " на Симеон , които видяхме да прилага в България

26

Анонимен

преди 6 години

Този мушморок на снимката е Женя от "Васко да Гама от село Рупча"! :DDD

25

Луци

преди 6 години

Впечатлен бил от политиката - видел е дедо си какви кинти окраде, ми че то си е впечатлително!

24

Анонимен

преди 6 години

Не се карайте, хора, няма смисъл да си играем на тълкувания. Ясни са делата на Симеон и компания, а от Шишмановата династия сме твърде далеч, за да кажем кое как е било. България си има нелоша форма на управление, за съжаление доста опорочена и изкривена от приумиците на времето. Дали ще доживеем онова, което Левски е искал да види е друг въпрос.

23

Веско

преди 6 години

До Анонимен 1Айде сега спокойно, прегледай списъка с депутати и министри и ми посочи двама-трима поне, които са образовани, не са крали, не са меняли партии и убеждения и са направили нещо полезно за България и българите.

22

Анонимен

преди 6 години

до 24 В историята по документи се води Цар Борис трети, Фердинанд баща му се води княз. Това искаме да ти кажем, ама ти се прави на пррост!

21

Анонимен

преди 6 години

Не ни пробутвайте и родата на дедо симо-Мадридския крадец.Предостатъчно ни са политиканите от криминалния преход и 240 крадци в парламента.

20

Анонимен

преди 6 години

Леле, това семейство не се накраде.....

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБорис трети говори човека. Кое не схвана?.че какъв "цар" е той?! къде му е "кръвта" със шишманови?