7

Анонимен

преди 6 години

...Трийсет и една годишният Адам Джазири, родом от салафистко семейство....Такива като този са новите французи.Никъде не се споменава какъв е по народност,от къде, как и защо е дошло семейството му във Франция.Само че е от салафитско семейство.От кога французите са салафити???

6

Анонимен

преди 6 години

"Исляма нищо добро не носи! Гаранция-Франция! :D"Не исляма а ционизма...тези от ИД са тяхни кукли а конците са в ръцете на ционистите!

5

Анонимен

преди 6 години

Защо!? На тероризма трябва да се отговаря с разбиране и подкрепа! Трябва да ги убедите, че това което вършат не е хубаво и да ги възпитавате в друга ценностна система. Къде отидоха мечетата и сърчицата? Вие направо обезпиронихте всякакви бомбени разбирания у тях.

4

Анонимен

преди 6 години

И за автомат Калашников ли издават вече разрешително отделно от за всеки пистолет,а в колата пистолета за който има разрешително дали е бил наличен демек с него докато карал другите за да им извади разрешителни щот могат да му ги свият докат кара бавно като оправдание щом има един пистолет с разрешение то може и за другите да му дадат,напишат разрешителни,както и да вози бутилки с газ,там също трябват разрешителни,от газ до газ има разлика както оръжието макар и един да ги вози,разкарва тук-таме

3

Анонимен

преди 6 години

Исляма нищо добро не носи! Гаранция-Франция! :D

2

Анонимен

преди 6 години

Франсетата ни дават неспирни уроци относно това какво става с държавата ти когато я напълниш с ислям.Благодаря, Франция! Бих ви пожелал да сте живи и зрави, ама явно не го искате.

1

анонимен

преди 6 години

хем има досие хем му дават разрешително за орьжие е как да сьчувстваш на такивагмо мозьци некадьрна полиция сега при макрон ще става все по страшно