38

sdg

преди 6 години

До 43.Ти явно много разбираш от полицейска работа,като бабичката която ги е коментирала.

37

Анонимен

преди 6 години

Ми то и през комунизма беше така. Една баба от нашия блок се хвърли от 8 етаж и падна точно пред входа. Викнахме линейка, дойдоха, завъртяха се и си тръгнаха, защото била умряла. После дойдоха полицаите, снимаха и пушиха 2 часа. Накрая дойде "гробарката" - закрита кола от Съдебна медицина. Бабата стоя пред входа 4-5 часа. Добре че един съсед я покри с вестници.

36

име

преди 6 години

Заглавието е типично Люлинско хайку

35

Анонимен

преди 6 години

НАПРАВО СМЕ ЗА ЕКАРИСАЖА ***, ОВЦЕ ...СТАДО.

34

No name

преди 6 години

Хора,в България живеем.Тук стават всякакви ЧУДЕСА...

33

????????????????????

преди 6 години

"Няколко часа труп на мъж стоял на паркинга, докато дойде помощ"Мили Боже, в коя клоака на света е това?

32

Анонимен

преди 6 години

a sega kyde sa tia deto pliuvat "kravarite" ? Tam pone deistvat ekspeditivno, a bylgarskite ovchari?

31

НИЕ

преди 6 години

Вече свикнахме!Следват разстрелите в кината.....!Америка!

30

no name - продължени

преди 6 години

за сведение-при ПТП с пострадал/починал се вика също спец.група, която е 1 (ЕДНА) за цялата страна. Имахме ПТП с леко пострадал отведен с линейка и патрулния полицай каза молете се пострадалия да се върне от болницата и да опишем протокола, щото ако не е в състояние ще трябва да чакаме спец.група с часове (може да е заминала за Бургас примерно по друга катастрофа). Слава Богу пострадалия го освободиха бързо след преглед и не се наложи.Страшно е положението в полицията-няма кадри,стара база,..

29

Анонимен

преди 6 години

До УРАНжадаАааааа, значи труповете на починали си стоят на място, докато "не се разбере от какво са починали", а не докато следственият екип на полицията не направи задължителния в такива случаи оглед на трупа и мястото, регистрирането и изземването на веществени доказателства от там?Ти да видиш!

28

no name

преди 6 години

Аман от разбирачи! При установена смърт на лице се вика съдебна медицина (не бърза помощ) и специализирана оперативно-следствена група вероятно от СДВР (не районния полицай с патрулката). За София такава група има вигурно 1 на брой. Нищо чудно, че са чакали с часове. И не могат да покриват тялото и др.подобни, щото може да има следи. Хората като видят застанали полицаи и човек на земята пък да се сетят, че е станало нещо и тактично да заобиколят, а не да си бутат любопитните муцуни и телефони.

27

до 22

преди 6 години

А Орешарски пък има още по-малко умнито. Нали така квичахте по негово време. Обвинявахте го за всичко, дори за Глобалното затопляне.Ама свършиха доларите на Дедо Шорош и си седнахте на Д-тата.

26

хм

преди 6 години

България!!!!

25

4

преди 6 години

От днес - всеки полицай да си носи сгъваем параван по всяко време - дали е на работа или не - няма значение! Не се знае на какво ще се натъкне по пътя. Обърнахте личната трагедия на едно семейство в парад срещу полицията...засрамете се!

24

Анонимен

преди 6 години

Линейката дойде в 7, повикана от комшията полицай, колко хора са го под минали на път за работа, един господ знае. Съдебна медицина дойдоха след три часа и половина и вдигнаха тялото. Какъв параван да направят полицаите, дойдоха половин час след линейката с лична кола, тази, която прегражда пътя.

23

Дисциплинатор

преди 6 години

Тия дето са минавали покрай него защо не са се обадили на бърза помощ или на полицията?

22

Зиг

преди 6 години

Те може да не могат да го преместят веднага, ама поне да го оградят с някакви паравани, та не всеки минаващ да зяпа. Това поне не е срещу никакви правила и регулации. Срамота.

21

изнервен

преди 6 години

До 17. Глу.пак. И какво общо има тиквата с някаква обичайна смърт, която се случва по всяко време, във всяка държава. Аман от олиго.френи в мрежата, които си плещят щуротиите, както им падне.

20

Бариста

преди 6 години

Най-важното нещо за родния полицай намиращ се на местопрестъпление е къде се намира най-близката вендинг машина за кафе.

19

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не може да го местят веднага. Както се написа - има си процедури, които трябва да минат. Но мястот трябва да се огради с лента, и то с голям периметър - ако наоколо има улики, от които може да се разбере какво е станало - трябва да се запазят. Родителите, които водят децата на детска градина биха взели някой заобиколен път като видят червената лента. За хората, които снимат от терасите.... да си намерят друга работа