11

Питам аз

преди 6 години

"Hай-малко 19 деца биват убивани или ранявани вследствие на стрелба с огнестрелно оръжие в САЩ всеки ден....."A колко деца (предимно момичета) ВСЕКИ ДЕН биват изнасилвани, пребивани и убивани с камъни в мюсюлманските държави по поръките на Корана, това ще ни кажеш ли Елкe?

10

ор

преди 6 години

До Един българин Затова всички американци искат да емигрират в България.

9

!

преди 6 години

Поредната антиамериканска статия платена от *** на Путин, в САЩ това не може да се случи.

8

Анонимен

преди 6 години

А, не така!Във ФАЩ всичко е ИДЕАЛНО!То демокрация, то свобода, то равенство!Струва ми се това е някаква подла русофилска, путинофилска, антисорошка, недемократична пропаганда!Да се разследва журналиста дали не е самият Путин под псевдоним!

7

Анонимен

преди 6 години

Хапчета на корем и оръжия на воля. Това са последиците.Гледам, че привържениците на новене на пищови нещо ги няма. Интересно е да се сравнят ЕС със САЩ по този показател.

6

онбашията

преди 6 години

да си бяха брали памука сами

5

Jack the Ripper

преди 6 години

Напълно вярно.А като се вземе предвид фактът, че годишно в САЩ се извършват 4 убийства на сто хил. жители, а в Русия 10.2 убийства, можем да си представим каква касапница е в Матушката.

4

Анонимен

преди 6 години

И по зле ще става. В почти всички университети в САЩ/ по данни от тяхната преса/ *** искат да не им се четат лекции с белите, собствени етажи в общежитията, собствени столови и т.н. Подобни искания имат и доста ЛБГТ и бесни феминистки групи. Като се прибави е конфронтацията за и против Тръмп американското общество стабилно върви към нова гражданска война.И да не забравяме,че концлагерите са тяхно изобретение.

3

Чичо Сам

преди 6 години

Отвъд голямата вода сме така! Особенно като сме си забравили антидересантите обичаме да отстрелваме хора. Иначе за пред света сме много хуманни и примерни!

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

И по зле ще става! Колкото по многобройни стават малцинствата, толкова по зле ще е.

1

Анонимен

преди 6 години

Е хайде...чак пък 20 на ден...или деца са и 17-18 годишните бандюги по черните квартали с пълните с дрога дисаги?